More

  ‘Alien: Isolation’ komt op 16 december naar iOS en Android |

  Een van de meest memorabele survival-horrorgames van de afgelopen jaren komt naar smartphones en tablets. Feral Interactive brengt Alien: Isolation op 16 december naar iOS en Android.

  Feral, dat ook de Nintendo Switch-poort van de game van 2014 beheerde, beweert dat het de “verbluffende AAA-beelden heeft gerepliceerd, die verhalende en angstaanjagende sfeer van Creative Assembly’s bekroonde sci-fi meesterwerk” voor mobiele apparaten “zonder compromis.” Het voegde aanpasbare touchscreen-bedieningen toe, hoewel je een externe controller kunt aansluiten. De game, die $15 kost, bevat alle zeven DLC-pakketten.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege je privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  Alien: Isolation speelt zich 15 jaar na Ridley Scotts klassieke sciencefiction-horrorfilm Alien af. Spelers nemen de gedaante aan van ingenieur Amanda Ripley, die probeert de verdwijning van haar moeder Ellen Ripley te doorgronden.

  Creative Assembly heeft geweldig werk geleverd door de angstaanjagende sfeer van de originele film na te bootsen. Het first-person perspectief draagt ​​zeker bij aan het gevoel van angst als je een xenomorph probeert te ontwijken. Of Alien: Isolation net zo meeslepend aanvoelt op mobiel als op consoles en pc valt nog te bezien, hoewel de Switch-poort goed werd ontvangen.

  Ondertussen kunnen Xbox Game Pass Ultimate-abonnees vanaf dinsdag spelen nog een klassiek survival-horrorspel op hun telefoon. Dead Space maakt nu deel uit van de cloud gaming-bibliotheek, dankzij de samenwerking van Microsoft met EA Play. Alien: Isolation is ook beschikbaar op Game Pass, zij het alleen op console en pc, niet via de cloud.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]