More

  Uber’s $ 10 One-abonnement geeft je VIP-toegang tot ritten en leveringen |

  Uber waagt zich opnieuw aan abonnementen en deze laatste poging kan zinvol zijn als u net zo geïnteresseerd bent in luxebehandelingen als in kortingen. De service heeft een Uber One-lidmaatschap gelanceerd dat, voor $ 10 per maand of $ 100 per jaar, je overlaadt met voordelen voor zowel ridesharing als Uber Eats-leveringen. U krijgt 5 procent korting op ‘in aanmerking komende’ reizen en etensbestellingen, evenals gratis bezorging voor veel boodschappen en restaurantbestellingen. Dat is echter nog maar het begin van het abonnement.

  Eén abonnee krijgt “priority service”, met de best beoordeelde stuurprogramma’s en verbeterde ondersteuning. Je krijgt ook exclusieve promo’s, aanbiedingen en ‘ervaringen’ alleen op uitnodiging. Er is zelfs een Uber One-belofte die u $ 5 aan Uber Cash geeft voor in aanmerking komende leveringen als de koerier de laatste geschatte aankomsttijd mist. Met andere woorden, u hoeft geen genoegen te nemen met dezelfde service als de gewone mensen.

  Het nieuwe niveau is nu beschikbaar, met een gratis proefperiode van een maand en een early bird-promo die een jaar lang $ 50 als je je vóór 29 november aanmeldt.

  Dit is duidelijk bedoeld voor de meest frequente klanten van Uber: degenen die genoeg ritten of leveringen verzamelen om meer te besparen dan voor One te betalen. Uber kan frequent gebruik aanmoedigen en tegelijkertijd een gestage inkomstenstroom genereren. Dit geeft het ook een voorsprong op rivalen zoals Lyft en DoorDash die zich mogelijk maar op één servicecategorie concentreren. Het is waarschijnlijker dat je je aan Uber houdt, wetende dat je beloningen krijgt, of je nu wel of niet van huis gaat.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]