More

  Twitch en Streamlabs werken samen om Xbox-streams er beter uit te laten zien |

  Streamlabs werkt samen met Twitch om streamers te helpen uitzendingen van een Xbox te verbeteren, zonder dat er een capture-kaart nodig is. Met de webgebaseerde Streamlabs Studio kunnen streamers hun uitzendingen aanpassen met widgets en overlays, zoals een chatpaneel of livestream-waarschuwingen.

  “Livestreaming geeft kijkers ongekende toegang tot hun favoriete makers. Realtime kijker betrokkenheid via chat en waarschuwingen zorgt voor ongelooflijke gedeelde ervaringen”, zegt Ashray Urs, producthoofd van Streamlabs, in een verklaring. “In het verleden was het een uitdaging om professionele uitzendingen te maken en kijkers te boeien vanaf een console. Met Streamlabs Studio kun je consolegameplay transformeren in een hoogwaardige livestreamproductie met tools voor kijkersbetrokkenheid om met je community te communiceren.”

  Normaal gesproken moesten Twitch-streamers die hun consolegameplay uitzenden, de video via een pc uitvoeren met behulp van een capture-kaart als ze toeters en bellen willen toevoegen, zoals donatiemeldingen op het scherm of aangepaste lay-outs. Xbox-bezitters kunnen nu “Streamlabs” selecteren als bestemming in de Twitch-app en inloggen op de Streamlabs Studio-website om hun stream aan te passen. De site werkt op mobiel en tablets, dus je hebt niet eens een pc nodig om je stream te personaliseren of te schakelen tussen vooraf ingestelde scènes.

  Bovendien kun je je smartphone of tablet gebruiken als webcam en laag die in uw stroom. Streamlabs Studio kan ook audio opnemen van een headset die is aangesloten op een controller of video van een webcam die is aangesloten op een Xbox en deze feeds opnemen in uitzendingen.

  Streamlabs Studio is niet gratis — het kost $ 5 per maand of $50/jaar. Het kan echter Twitch-streamers die geen capture-kaart of geschikte pc hebben, helpen om hun uitzendingen te laten opvallen.

  Ondertussen test Microsoft momenteel een optie die Twitch-streaming eenvoudiger maakt op Xbox consoles. Het bracht vorige maand de functie Console Live Streaming naar Xbox Insiders op de Alpha Skip-Ahead-ring.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]