More

  The Morning After: de premium broodroostermaker die een smartphone lanceert |

  Ik ben al jaren geobsedeerd door de mooie broodrooster van Balmuda. Zoals sommige lezers misschien weten, woonde ik in Japan terwijl ik voor werkte, en ik bladerde door elektronicasuperwinkels zoals Yodobashi Camera en Yamada Denki, starend naar camera’s van hoog niveau, rare 3DS-games die het Westen nooit zouden halen en touring vloeren op vloeren van huishoudelijke apparaten en gadgets. Er zijn hele winkelvloeren gewijd aan rijstkokers, waterkokers en de rest. En het is geweldig.

  De premium broodroosteroven van Balmuda was echter het hoogtepunt. Gelukkig heeft de op stoom gebaseerde broodrooster van het bedrijf de afgelopen jaren de VS bereikt en nu kun je voor $ 329 de meest luchtige sneetjes geroosterd brood hebben die je je kunt voorstellen. Maar voor degenen in Japan heeft Balmuda nu zijn allereerste smartphone aangekondigd.

  The Morning AfterBalmuda een full-HD-apparaat Het bedrijf werkte samen met Kyocera om het Android-apparaat te produceren, dat 5G en draadloos opladen heeft.De Balmuda Phone wordt aangedreven door een Snapdragon 765-processor en, zoals je zou kunnen zien, heeft het apparaat relatief middelzware specificaties. Het bedrijf rekent mogelijk op zijn premiumstatus om smartphonekopers te overtuigen.

  Op dit moment heeft het bedrijf geen plannen om de telefoon buiten Japan uit te brengen.

  — Mat Smith< /p>

  Fender’s nieuwste Acoustasonic hybride gitaar is bijna betaalbaar

  De nieuwe gitaar is voor jongere muzikanten.

  The Morning AfterFender

  elektrische elektrische gitaren van Fender — met een technisch-elektrische hybride Fender-gitaar Nu heeft het instrumentenmerk zijn Acoustic Player Telecaster van $ 1.200 onthuld met een eenvoudiger ontwerp met een driewegstemselector (tegenover vijf op andere modellen) en één mengknop.

  Lees verder.

  Gesponsord door Ledger

  Geïnteresseerd in crypto? De beste manier om te beginnen is met Ledger.

  html>” />Google zei dat het “een analyse van dit incident zal publiceren zodra we ons interne onderzoek hebben afgerond.” </p>
<p><strong>Lees verder.</strong></p>
</p>
<p> < h2>Werknemers van Activision Blizzard lopen weg en eisen het ontslag van CEO Bobby Kotick </p>
<h3>Een nieuw rapport zegt dat Kotick al jaren op de hoogte was van de problemen met seksuele intimidatie van het bedrijf.</h3>
<h3></h3>
<p>Werknemers bij Activision Blizzard roepen op tot het ontslag van CEO Bobby Kotick na nieuwe onthullingen over de rol die hij mogelijk heeft gespeeld bij het creëren van de giftige werkplekcultuur die het bedrijf in de war heeft gebracht. van Fair Employment and Housing (DFEH). De krant beweerde dat Kotick niet alleen op de hoogte was van veel van de ergste gevallen van misbruik bij het bedrijf, maar in sommige gevallen ook handelde om werknemers te beschermen die werden beschuldigd van intimidatie.</p>
<p> <Lees verder.

  Microsoft versnelt de uitrol van Windows 11

  De update is nu breder beschikbaar.

  Nadat Microsoft de OS-update langzaam uitrolde naar de krachtigste (en up-to-date) pc’s, versnelt Microsoft de uitrol van Windows 11 breder beschikbaar.

  Toen Microsoft op 4 oktober voor het eerst het nieuwe besturingssysteem uitbracht, verwachtte het bedrijf de upgrade medio 2022 aan alle in aanmerking komende apparaten aan te bieden.

  Lees verder.

  Roku heeft nu een 8K-kanaal voor TCL-tv’s

  Het zal een bibliotheek met ultrahoge definitie natuurdocumentairevideo’s bevatten.

  h3>

  Roku’s heeft zijn eerste premium 8K-kanaal aan zijn platform toegevoegd: The Explorers. De enige 8K Roku-tv’s die momenteel op de markt zijn, zijn van TCL, in 65- en 75-inch formaten. TCL toonde voor het eerst de tv op CES, en zou je het weten, de volgende CES staat voor de deur. Ik weet zeker dat er in januari nog meer 8K-tv’s wachten om onthuld te worden.

  Ultra-high-definition premium content van The Explorers (die ook gratis content aanbiedt via zijn kanaal) kost doorgaans $ 3 per maand. Een tiende van dat bedrag gaat naar The Explorers Foundation, die zich inzet voor het behoud van de biodiversiteit. Het kanaal biedt ook 8K-content op een moment dat het nog zeldzaam is. YouTube blijft de belangrijkste plek voor 8K-beelden.

  Lees verder.

   

  De grootste nieuwsberichten die je misschien hebt gemist

  Ophaalfunctie voor boodschappen van Google Maps wordt uitgebreid naar 2000 winkels in de VS

  Firefox Relay biedt onbeperkte e-mailaliassen als onderdeel van zijn nieuwe premiumplan

  ‘Deathloop’ en ‘Ratchet & Clank’ bovenaan de 2021 Game Awards-genomineerden

  Snapchat’s camera kan voedsel identificeren en recepten aanbevelen

  Sonos rolt DTS surround sound-ondersteuning uit

  -deals: Samsung’s T7 draagbare SSD in 1TB is nu goedkoper dan ooit

  1Password 8 is nu officieel beschikbaar voor Windows

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]