More

  Sonos rolt DTS surround sound-ondersteuning uit |

  Sonos rolt vandaag een update uit voor zijn S2-app die onder andere een welkomstfunctie zal toevoegen voor liefhebbers van thuisbioscopen. Sommige apparaten van het bedrijf kunnen het DTS Digital Surround-formaat decoderen voor surround-geluid, wat mensen zou moeten helpen meer uit films, games en andere inhoud te halen die de standaard ondersteunt.

  Sonos Arc, beide generaties van de Beam-soundbar, Playbar, Playbase en Amp krijgen allemaal DTS-ondersteuning. Wanneer je speakers DTS Digital Surround-audio afspelen, zie je een badge op het Now Playing-scherm van de Sonos-app. beide ondersteunen ook Dolby Atmos.

  DTS is niet zo meeslepend als DTS:X of Dolby Atmos — de laatste werkt op Sonos Arc en Beam (Gen 2). DTS ondersteunt 5.1-kanaals audio, maar geen 7.1-kanaals opstelling of overheadluidsprekers. Als Sonos uiteindelijk DTS:X-ondersteuning op Arc zou uitrollen (het lijkt onwaarschijnlijk dat dit op de huidige Beam-modellen zal verschijnen), zou dat een zegen zijn voor Blu-ray-fans. Toch is bredere ondersteuning voor surround sound-standaarden niet iets om naar te snuiven.

  Bovendien voegt de S2-update een batterijbesparingsinstelling toe voor de Roam- en Move-apparaten. Als je de instelling aanzet, worden de speakers na 30 minuten inactiviteit volledig uitgeschakeld. U moet fysieke aan / uit-knoppen gebruiken om ze weer in te schakelen. Sonos beweert dat, wanneer de luidsprekers volledig zijn uitgeschakeld, Move de batterijduur tot 30 dagen kan behouden en Roam kan dit tot 70 dagen doen.

  Anders, het Now Playing-scherm op de iOS-app zal EQ-instellingen hebben. U kunt op de volumeschuifregelaar tikken en toegang krijgen tot de instellingen aan de rechterkant van het scherm. Android-gebruikers krijgen in de komende maanden toegang tot de functie.

  Intussen heeft Sonos interessant nieuws onthuld voor fans van ruimtelijke audio. Ondersteuning voor Amazon Music Ultra HD en Dolby Atmos Music (die Apple Music ondersteunt) komt “binnenkort” naar Sonos-speakers.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]