More

  Samsung’s T7 draagbare SSD in 1TB is nu goedkoper dan ooit |

  Als u op zoek bent naar een handige technische kous voor een geliefde, dan is Samsungs T7-serie draagbare SSD’s een goede optie. We zijn al een tijdje fan van deze harde schijven ter grootte van een handpalm dankzij hun compacte ontwerpen en hoge snelheden, maar ze hebben een premium prijs. Maar nu kun je de Samsung T7-schijf van 1 TB krijgen voor $ 130, dat is $ 40 korting en de beste prijs die we hebben gezien. En voor degenen die zoveel mogelijk extra opslagruimte nodig hebben, is de 2TB-versie ook te koop voor $ 250, of $ 80 korting op de normale prijs.

  Koop Samsung T7 (1TB) bij Amazon – $ 130 Koop Samsung T7 (2TB) bij Amazon – $ 250

  De T7 en zijn tegenhanger met vingerafdruklezer, de T7 Touch, zijn in wezen dezelfde schijf, afgezien van de toegevoegde beveiligingsfunctie van de laatste. Beide hebben een compacte, schokbestendige behuizing die klein genoeg is om in bijna elke tas of rugzak te passen, en ze zijn sterk genoeg om vallen van wel twee meter hoog te weerstaan. De T7 maakt ook gebruik van ePCM-technologie en Dynamic Thermal Guard om de warmteniveaus te regelen, dus zelfs als je hem tot het uiterste drijft, mag hij niet oververhitten. Wat de prestaties betreft, ondersteunt de T7 leessnelheden tot 1.050 MB/s en schrijfsnelheden tot 1.000 MB/s.

  En dat de T7 geen vingerafdruklezer heeft, betekent niet dat je kunt je bestanden niet beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Het heeft optionele wachtwoordbeveiliging, dus alleen degenen die het wachtwoord kennen, kunnen zelfs de bestanden bekijken die op het apparaat zijn opgeslagen. En aangezien hij wordt geleverd met zowel USB-C naar C- als USB-C naar A-kabels, kun je hem gebruiken met de meeste apparaten die je in huis hebt, inclusief tablets en sommige gameconsoles.

  Samsung’s T7 gaat maar tot 2 TB, maar je hebt geluk als je nog meer opslagruimte in een soortgelijk pakket wilt. De Extreme draagbare SSD van SanDisk in 4 TB is nu ook te koop voor $ 500 – dat is $ 200 korting en de beste prijs die we hebben gezien. Deze schijf heeft vergelijkbare lees- en schrijfsnelheden als de Samsung T7 en heeft een water- en stofbestendig ontwerp, optionele wachtwoordbeveiliging en 256‐bit AES hardware-encryptie.

  Koop SanDisk Extreme (4TB) bij Amazon – $ 500 Alle producten die door worden aanbevolen, worden geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als je iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]