More

  ‘Saints Row’ reboot wordt uitgesteld tot augustus 2022 |

  Saints Row, de reboot van de open-world shooter met de nadruk op gonzo-plezier en campy overdaad, is uitgesteld. Volition’s chief creative officer, Jim Boone, heeft aangekondigd dat de titel nu op 23 augustus 2022 zal uitkomen, terug van de oorspronkelijke lanceringsdatum van 25 februari.

  In een verklaring herhaalde Boone dat de titel niet t grootschalige veranderingen onderging en dat het team zich goed had aangepast aan de tegenslagen die werden veroorzaakt door de COVID-19-pandemie. Maar dat de oorspronkelijke deadline het team niet genoeg tijd bood om “onze visie recht te doen”, vooral gezien de “omvang en reikwijdte” van het nieuwe spel.

  Boone voegde toe dat de extra tijd zal worden besteed aan het waarborgen van dat de game verder wordt “verfijnd”, met de nadruk op het verbeteren van de “algemene kwaliteit en glans” van de titel. Hij sloot de verklaring af door te zeggen dat het eindproduct “het wachten waard zal zijn geweest”, vooral gezien de hoeveelheid die er op de lancering staat.

  Saints Row (2022) is een clean-sheet reboot van de serie , die sluimerde sinds Gat out of Hell uit 2015 (we tellen Agents of Mayhem nog steeds niet mee). Eerder dit jaar zeiden de ontwikkelaars van Volition dat hoewel er een zekere mate van genegenheid was voor de serie, het verhaal zijn beloop had – vooral omdat de laatste titel een reis naar de hel was met als thema rockmuziek.

  Daarom is de nieuwe titel speelt zich af in de Four Corners-regio van de VS, met het personage van de speler geflankeerd door een drietal nieuwe medewerkers. En terwijl de vorige serie uitkwam in het parodiëren van welk genre dan ook in die tijd in zwang was, is deze nieuwe titel meer expliciet gericht op de materiële zorgen van de bemanning. Behalve, weet je, het is een Saints Row-spel, dus steek je tong in je wang terwijl je dit allemaal doet.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]