More

  Motorola’s nieuwste Moto G Power heeft een camera van 50 megapixels |

  Motorola vernieuwt de Moto G-reeks met een bijgewerkt Power-model. Net als de telefoon zelf, is het niet de meest opwindende update. De Moto G Power uit 2022 heeft opnieuw een batterij van 5.000 mAh die volgens Motorola tot drie dagen ononderbroken kan worden gebruikt. Deze keer heeft het bedrijf gekozen voor een 6,5-inch scherm met een paneel met een resolutie van 720p en een verversingssnelheid van 90 Hz.

  Nieuw in dit nieuwste model is een getweakte drievoudige camera-array gemarkeerd door een 50- megapixel hoofdcamera. Motorola beweert dat de prestaties bij weinig licht aanzienlijk zijn verbeterd. De 2022 Moto G Power ruilt de ultrabrede camera van zijn voorganger in voor een 2 megapixel macrocamera en 2 megapixel dieptesensor. Voor selfies is er een 8-megapixel met een f/2.0 diafragmalens. Met Motorola’s dubbele opnamefunctie kun je videobeelden opnemen met zowel de camera’s aan de voor- als achterkant.

  Intern is de telefoon uitgerust met een octa-core MediaTek Helio G37-processor die wordt ondersteund door 4 GB RAM. Motorola verkoopt de telefoon in twee opslagconfiguraties, waarbij het 64 GB-model $ 200 ontgrendeld kost, terwijl de 128 GB-variant $ 250 kost. Met een MicroSD-slot kun je tot 512 GB extra opslagruimte toevoegen.

  Andere opvallende kenmerken zijn IP52-waterdichtheid en een vingerafdruksensor voor authenticatie. Een ding dat de Moto G Power niet bevat, is een NFC-chip, dus u kunt deze niet gebruiken met Google Pay om mobiele betalingen te doen. Een ander ding om op te merken is dat de Moto G Power beperkt is tot 10 W opladen. Dat betekent dat het even duurt om de 5.000 mAh-batterij op te laden. De telefoon wordt standaard met Android 11 geleverd.

  In de VS zal de Moto G Power “in de komende maanden” in de verkoop gaan bij Republic Wireless en T-Mobile’s Metro flanker-merk. Op een later tijdstip zullen Verizon, Boost Mobile, Xfinity Mobile, AT&T, Cricket, USCellular en Google Fi het apparaat ook dragen, met ontgrendelde beschikbaarheid bij Best Buy en Amazon ergens in 2022.

  was eigendom van Verizon tussen juni 2015 en september 2021. Het moederbedrijf van is nu Yahoo Inc.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]