More

  ‘League of Legends’ spin-off ‘Ruined King’ arriveert plotseling op consoles en pc |

  Toen Riot Forge zei dat het binnenkort meer langverwachte details zou geven over League of Legends-spin-off Ruined King, hadden maar weinig fans verwacht dat de uitgeverij van Riot Games het spel plotseling de wereld in zou duwen. Maar goed, raad eens? Dat is precies wat er gebeurde.

  Ruined King: A League of Legends Story is vandaag verkrijgbaar voor Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4, Steam, GOG en de Epic Games Store. Het kost $ 30 en is achterwaarts compatibel op PS5 en Xbox Series X/S. Er wordt gewerkt aan een versie van de game voor die consoles en er zal een gratis upgrade beschikbaar zijn voor de systemen van de vorige generatie.

  Dit is een turn-based RPG voor één speler, ontwikkeld door Airship Syndicate, de studio achter Darksiders: Genesis. Het bevat enkele bekende gezichten voor fans van League of Legends, waaronder de kampioenen Miss Fortune, Illaoi, Braum, Pyke, Ahri en Yasuo. Je bouwt een feestje, verkent Bilgewater en gaat naar de Shadow Isles om meer te weten te komen over de geheimen achter de dodelijke Black Mist.

  Ruined King zou aanvankelijk eerder dit jaar arriveren. Riot kondigde de RPG al aan tijdens de 2019-editie van The Game Awards.

  Het blijkt dat dit niet de enige LoL-spin-off is die je vanaf vandaag kunt spelen. Side-scrolling ritme runner Hextech Mayhem, die $ 10 kost, raakte ook Switch en pc. Het komt in de nabije toekomst ook naar de Netflix-gamebibliotheek zonder extra kosten voor abonnees.

  Bovendien heeft Riot Forge een update uitgebracht over een ander project dat een tijdje geleden werd aangekondigd, Conv/rgence: A League of Legends Story. Double Stallion ontwikkelt die game, die nu volgend jaar op consoles en pc zal verschijnen. Song of Nunu, van Tequila Works, staat ook gepland voor volgend jaar. En dat is niet alles. Riot Forge onthulde tijdens zijn showcase ook dat een game die zich afspeelt in de Demacia-regio in ontwikkeling is.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]