More

  Koop deze pre-Black Friday-uitverkoop op een Logitech-gamingheadset |

  Hoe zou u uw gaming-setup rangschikken? Zonder de juiste technologie en benodigdheden voelt zelfs de populairste console of populaire nieuwe drop gewoon niet zo opwindend aan. Gelukkig hoeft het samenstellen van een ideaal gevechtsstation niet super duur te zijn, vooral nu pre-Black Friday-deals al beginnen op te duiken.

  Voorbeeld: krijg next-level audio voor je volgende gaming sessie met de Logitech G533 Wireless Gaming Headset, nu beschikbaar voor $ 64 (bijna $ 100 minder dan de adviesprijs). Deze opgeknapte headset is in bijna nieuwstaat en heeft een indrukwekkende batterijduur van 15 uur, zodat je kunt blijven spelen zonder tussen de wedstrijden door op te laden. En als je zo lang kunt gamen, maar je zorgen maakt over ongemak, vertrouw dan op het lichtgewicht maar duurzame ontwerp dat deze headset tot een favoriet van gamers maakt.

  Je zou je kunnen afvragen hoe je ooit in de game zonder deze headset. De G533 brengt de ruis, met 7.1 surround sound die je volledig onderdompelt in je virtuele omgeving. Verwacht een helder, helder geluid zonder vervorming via zeven audiokanalen, waarmee je je vijanden kunt verslaan voordat ze zich realiseren dat je ze opjaagt. En je mede-gamers zullen je zonder problemen kunnen horen via de ruisonderdrukkende microfoon.

  Deze professionele headset combineert toptechnologie met ongeëvenaard comfort en gemak. Geniet van een geavanceerde draadloze verbinding met een bereik van 15 meter boven 2,4 GHz. Je nieuwe favoriete headset wordt ook geleverd met een hoesje om hem zowel thuis als onderweg naar het volgende LAN-feestje te beschermen.

  Upgrade je gaming-setup voordat die Black Friday-deals uitverkocht zijn. Ontvang een opgeknapte Logitech G533 Wireless Gaming Headset voor $ 64 wanneer u 15 procent extra korting krijgt op de verkoopprijs met code SAVE15NOV.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]