More

  Het 4e generatie slimme wifi-slot van augustus keert terug naar een laagterecord van $ 180 |

  Het slimme wifi-slot van augustus is weer te koop voor Black Friday. Wellbots heeft de smart home-gadget voor een recordbedrag van $ 180 wanneer je de code ENGADLOCKBF gebruikt bij het afrekenen. We hebben gezien dat het slimme slot de afgelopen maanden een paar keer in de uitverkoop is geweest, maar nu is er een nieuwe kans om het voor Black Friday te krijgen voor de beste prijs tot nu toe.

  Koop het slimme wifi-slot van augustus bij Wellbots – $ 180

  Als je niet bekend bent, bouwt het slimme wifi-slot van de 4e generatie van augustus voort op de solide basis van het vorige model. Het is merkbaar kleiner en heeft ook geen bridge nodig zoals de vorige, omdat hij verbinding maakt met wifi. De mobiele app van augustus leidt je door het installatieproces en tijdens dat proces moet je tweefactorauthenticatie inschakelen. We begrijpen dat dit een stap is die niet kan worden overgeslagen, omdat het een extra beveiligingslaag aan het apparaat toevoegt. Je krijgt ook Bluetooth-codering plus AES 128-bits en TLS-codering met dit slimme slot.

  Het installatieproces is vrij eenvoudig en eenmaal geïnstalleerd, kun je je smartphone gebruiken om uw deur op afstand vergrendelen of ontgrendelen. Als en wanneer je een vriend of familielid in je huis wilt laten als je er niet bent, kun je de ontgrendeling zelf doen of ze beveiligde virtuele sleutels sturen waarmee ze binnen kunnen komen. De app toont je ook een activiteitenfeed, zodat je kunt zien wie je deur heeft geopend en wanneer. We houden ook van de Auto-Lock en DoorSense-functies voor gemoedsrust: de eerste beveiligt het slot automatisch wanneer u de deur sluit en de laatste vertelt u of uw deur goed gesloten is, zodat u niet naar huis hoeft te haasten als u herinner me niet dat je het hebt gesloten.

  En alleen omdat je de overstap naar een slim slot hebt gemaakt, wil nog niet zeggen dat je ouderwetse sleutels waardeloos zijn. Je kunt nog steeds je sleutels gebruiken om naar binnen te gaan, wat van pas zal komen in de zeldzame gevallen dat de dubbele CR123-batterijen van het slimme slot moeten worden vervangen. Vergeet niet om de ondersteuningspagina van augustus te controleren voordat je iets koopt om er zeker van te zijn dat je nachtslot compatibel is met het apparaat.

  Ontvang de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen door naar onze startpagina met deals te gaan en @Deals te volgen op Twitter.< /p>

  Alle door aanbevolen producten zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als je iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]