More

  De nieuwste versie van NVIDIA’s DLSS-technologie is beter in het weergeven van bewegende objecten |

  NVIDIA heeft een grote update uitgebracht voor zijn Deep Learning Super Sampling (DLSS)-technologie. Met versie 2.3 van de software zegt het bedrijf dat het AI-algoritme slimmer gebruik maakt van bewegingsvectoren om te verbeteren hoe objecten eruitzien wanneer ze bewegen. De update helpt ook om ghosting te verminderen, deeltjeseffecten er duidelijker uit te laten zien en de tijdelijke stabiliteit te verbeteren. Dit laatste is van oudsher een van de zwakste aspecten van de technologie, dus DLSS 2.3 is een grote verbetering. Vanaf vandaag bieden 16 games ondersteuning voor DLSS 2.3. Hoogtepunten zijn onder meer Cyberpunk 2077, Deathloop en Doom Eternal.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege je privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  Als je geen RTX GPU hebt, maar toch wilt profiteren van de prestatieverbetering die je kunt krijgen door een game op te schalen, heeft NVIDIA zijn Image Scaling-technologie bijgewerkt om zowel de betrouwbaarheid als de prestaties te verbeteren. De tool is toegankelijk via het NVIDIA-configuratiescherm en gebruikt ruimtelijke opschaling om het werk te doen. Dat betekent dat het resultaat niet zo schoon is als de temporele methode die DLSS gebruikt, maar het voordeel is dat je geen speciale hardware nodig hebt. Daartoe brengt NVIDIA een SDK uit waarmee elke GPU, ongeacht het merk, kan profiteren van de technologie. Op die manier kunnen gameontwikkelaars volgens NVIDIA het beste van twee werelden bieden: DLSS voor de best mogelijke beeldkwaliteit en NVIDIA Image Scaling voor platformonafhankelijke ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]