More

  Apple’s kleurrijke nieuwe HomePod mini is voor het eerst te koop voor Black Friday |

  Apple breidde zijn HomePod mini-reeks in oktober uit met drie nieuwe kleuren, en nu zien we de eerste korting op die nieuwe opties, plus de klassiekers. B&H Photo heeft alle HomePod-minikleuren, inclusief de nieuwe oranje, blauwe en gele configuraties, voor $ 95 per stuk. Dat is $ 5 korting op hun normale prijs en hoewel het een bescheiden korting is, is het een van de beste die we hebben gezien op de kleine slimme luidspreker.

  Koop HomePod mini bij B&H – $ 95

  De HomePod mini is de belangrijkste slimme luidspreker van Apple nu het de originele HomePod heeft stopgezet (hoewel het bedrijf die luidspreker nog steeds ondersteunt met software-updates). Het is ook de meest compacte van de $ 100 slimme luidsprekers, met als concurrentie de Amazon Echo en de Google Nest Audio. Het is een capabel apparaat en, net als andere Apple-accessoires, waarschijnlijk het beste voor mensen die veel Apple-producten hebben en diensten zoals Apple Music gebruiken. Naast het schattige ontwerp, vonden we het leuk vanwege de eenvoudige installatie en Siri’s bekwaamheid met muziekbediening. De stemassistent speelt Apple Music-albums, afspeellijsten en nummers meteen af ​​als je daarom vraagt, en je kunt AirPlay-audio van bijna elke andere app (zoals Spotify en Prime Music) naar de HomePod mini. Dus hoewel de luidspreker het handigst is voor Apple Music-abonnees, kan iedereen hem vrij gemakkelijk gebruiken.

  Ondanks dat het de kleinste van de $ 100 slimme luidsprekers is, kan de HomePod mini zijn mannetje staan ​​ten opzichte van de Nest Audio als het gaat om geluidskwaliteit. De middentonen en hoge tonen zijn helder en de passieve radiatoren van de luidspreker zorgen voor een krachtige bas. De “computational audio”-functie helpt door het geluid dienovereenkomstig aan te passen op basis van het type muziek dat je speelt. Je kunt ook twee HomePod-mini’s aan elkaar koppelen voor stereogeluid, en ze klinken op deze manier nog beter.

  Als je echter op zoek bent naar het best klinkende apparaat voor $ 100, raden we aan in plaats daarvan voor Amazon’s Echo te gaan. Siri loopt ook een beetje achter op Amazon’s Alexa en de Google Assistent als het gaat om slimme huisbediening – het is moeilijker om door HomeKit ondersteunde gadgets te vinden dan om apparaten te vinden die de stemassistenten van Amazon of Google ondersteunen. Maar dat zijn relatief kleine nadelen als je op zoek bent naar een solide, compacte slimme luidspreker, vooral een die schittert met Apple Music en goed werkt met Apple-apparaten. En als je hebt gewacht op een van de nieuwste kleuren, verwachten we dat de uitverkoop van B&H een van de betere opties zal zijn dit kerstinkopenseizoen.

  Ontvang de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen door naar onze deals homepage en volgen @Deals op Twitter.

  Alle producten aanbevolen door worden geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als je iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]