More

  Apple’s AirTag 4-pack daalt tot $ 88 bij Woot |

  Als u meerdere Apple AirTags wilt aanschaffen, is dit misschien een goed moment. Woot, eigendom van Amazon, biedt een zeldzame deal aan voor een vier-pack van de itemtrackers, die ze verkopen voor $ 93, plus een extra $ 5 korting voor Amazon Prime-leden. Dat brengt ze naar $ 88, of slechts $ 22 per tag – een verleidelijk aanbod als je meerdere items hebt om veilig te houden. Onthoud dat het retourbeleid van Woot strenger is dan dat van Amazon.

  Koop Apple Airtag 4-pack bij Woot – $ 88

  Airtags bieden verschillende voordelen ten opzichte van Tile en andere rivaliserende trackers, op voorwaarde dat u zich in het ecosysteem van Apple bevindt. De installatie is relatief snel en de ultrabreedbandfunctionaliteit zorgt voor nauwkeurige tracking met iPhone 11 en nieuwere apparaten wanneer je dichtbij komt – handig voor zoeken in een rommelige kamer. Het is ook goed over lange afstanden als u een tas of portemonnee verliest, dankzij het AirTag-netwerk dat door alle gebruikers van Apple-apparaten wordt ingeschakeld.

  Zoals gezegd werken AirTags alleen met Apple-apparaten, dus Android-gebruikers moeten op zoek naar iets anders. De levensduur van de batterij is beperkt en je moet een extra accessoire kopen om ze aan een tas of sleutelhanger te bevestigen. Als je in het ecosysteem van Apple zit en wat extra gemoedsrust wilt met bepaalde items, kun je ze nu met korting ophalen – vergeet niet om in te loggen met de Amazon-knop om die extra $ 5 korting te krijgen.

  Ontvang de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen door naar onze homepage met deals te gaan en @Deals te volgen op Twitter.

  Alle producten die door worden aanbevolen, zijn geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van onze moeder bedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]