More

  Apple Music arriveert op LG’s smart-tv’s |

  Je hebt nu toegang tot je Apple Music-account op LG Smart TV’s, zelfs als je geen Apple TV hebt. De muziekstreamingservice is nu beschikbaar voor alle tv’s van het merk met webOS-versie 4.0 en hoger, meer dan een jaar nadat het zijn debuut maakte op tv-platforms met Samsung. Aangezien webOS 4.0 pas in 2018 is uitgerold, zal de Apple Music-app hoogstwaarschijnlijk toegankelijk zijn op nieuwere modellen.

  Als je tv Apple Music kan draaien, zul je te maken krijgen met een interface en navigatie die vergelijkbaar is met wat u ziet als u een Apple TV gebruikt. Ze zijn ook visueel vergelijkbaar met de Apple Music-ervaring op iPads, iPhones, Android-apparaten en pc. De app van de dienst voor LG heeft toegang tot al zijn nummers, afspeellijsten, 4K-muziekvideo’s en livestreamed Apple Music Radio. Het ondersteunt ook tracks met in de tijd gesynchroniseerde songteksten, zodat je mee kunt zingen terwijl je de regels op een groot scherm leest.

  De release van de app op LG smart TV’s blijft trouw aan de strategie van Apple om meer aandacht te besteden aan zijn diensten en deze beschikbaar te maken op niet-Apple hardware. Op die manier kan de techgigant meer potentiële klanten bereiken die niet getrouwd zijn met Apple-apparaten en kan hij eraan werken om zijn diensten meer echte rivalen te maken voor concurrenten zoals Spotify en Netflix.

  Maak je klaar om het volume hoger te zetten 🔊 @AppleMusic staat nu op LG Smart TV’s met meer dan 90 miljoen nummers die zonder advertenties worden gestreamd. pic.twitter.com/bI3BdbLqjr

  — LG Electronics (@LGUS) 17 november 2021

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]