More

  The Morning After: speel nu de gratis multiplayer-modus van Halo Infinite |

  Ja, je kunt Halo Infinite nu spelen, maar alleen in multiplayer. Dat is echter slechts een deel van het Xbox-nieuws.

  Om het 20-jarig jubileum van de Xbox te vieren – naast de Gucci-console – kondigde Microsoft de laatste toevoegingen aan aan het Xbox-programma voor achterwaartse compatibiliteit, een onstuimige 76 games. Hoogtepunten zijn onder meer de hele Max Payne-serie en FEAR-franchise, evenals Skate 2.

  Velen zullen er ook veel beter uitzien: de Xbox Series X en Xbox One X zullen die titels weergeven met vier keer hun oorspronkelijke resolutie , terwijl 11 van de titels FPS Boost ondersteunen, wat de framerate van een game verhoogt tot 60 frames per seconde.

  Microsoft zegt dat dit de laatste update is. Games die het nog niet helemaal hebben gehaald, werden beperkt door “licenties, juridische en technische beperkingen”, zegt Peggy Lo, hoofd van het Xbox-compatibiliteitsprogramma.

  — Mat Smith

  < h2>Roku’s nieuwe LE-streamingstick van $ 15 is exclusief voor Black Friday voor Walmart

  De andere sticks zijn ook afgeprijsd.

  Dat is nauwelijks geld voor een streaming-stick. De nieuwe Roku LE is een IR-gestuurde 1080p HDMI-aangesloten streaming-speler met een meegeleverde HDMI-kabel. En ik herhaal: het kost maar $15.

  Lees verder.

  Gesponsord door Ledger

  Geïnteresseerd in cryptovaluta? De beste manier om te beginnen is met Ledger.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%

  De campagne staat nog steeds gepland voor 8 december.

  Zoals gerucht heeft Microsoft bevestigd dat het de gratis Halo Infinite uitbrengt multiplayer-modus voor het volledige spel.

  Spelers hebben er later vandaag toegang toe via Xbox Cloud Gaming. De releasedatum van de Halo Infinite-campagne is nog steeds vastgesteld op 8 december en je voortgang in de multiplayer wordt overgedragen. Bij de lancering zullen echter een paar functies ontbreken. Zowel de coöp- als de Forge-modus komen later na de lancering.

  Lees verder.

  Apple biedt $30 miljoen aan beslecht controverse over 24-uurs zoeken naar tassen

  De strijd sleept zich voort sinds 2013.

  Vorig jaar oordeelde het hooggerechtshof van Californië dat Apple de wet heeft overtreden door werknemers niet te betalen terwijl ze wachtten op de verplichte doorzoekingen van tassen en iPhones. Nu heeft Apple aangeboden $ 30 miljoen te betalen om de rechtszaak te schikken, en advocaten van de werknemers hebben er bij hen op aangedrongen om het te accepteren.

  Werknemers lanceerden de rechtszaak al in 2013, en zeiden dat ze niet werden betaald terwijl ze gezocht naar gestolen goederen of handelsgeheimen. De arbeiders hadden het gevoel dat ze tijdens dat proces van vijf tot twintig minuten nog steeds onder de “controle” van Apple stonden en daarom moesten worden gecompenseerd. Apple voerde op zijn beurt aan dat de werknemers ervoor konden kiezen hun tassen of iPhones niet mee te nemen, waardoor een zoektocht in de eerste plaats werd vermeden.

  Lees verder.

  <

  Een terugblik op de sterke punten van de OG Xbox op zijn 20e verjaardag

  Niet de controller echter.

  The Morning AfterMicrosoft

  Vandaag 20 jaar geleden arriveerde de originele Xbox.

  Microsoft, het bedrijf dat ons gamehits als Solitaire en Minesweeper bracht, was het eerste Amerikaanse bedrijf dat in acht jaar een gamesysteem uitbracht. We kijken terug op wat Microsoft goed heeft gedaan. Oh, en die enorme controller.

  Lees verder.

  Adobe geeft 40 procent korting op Creative Cloud-abonnementen voor Black Friday< /h2>

  Eerste abonnees kunnen het All Apps-abonnement krijgen voor $30 per maand.

  Tussen vandaag en 3 december bedraagt ​​het Creative Cloud All Apps-abonnement van Adobe 40 procent korting voor nieuwe klanten. De bundel bevat Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro en Acrobat. Met de korting kost het $ 30 per maand, een daling van $ 53. Als je student bent, kun je bijna 70 procent korting krijgen op het abonnement, wat neerkomt op $ 16 per maand.

  Lees verder.

  Samsung-update brengt enkele Galaxy Watch 4-functies naar oudere smartwatches

  Zowel oudere Galaxy Watch- als Galaxy Watch Active-modellen zullen hiervan profiteren.

  Samen met de release van zijn One UI 4.0-update voor zijn Galaxy-telefoons, heeft Samsung nieuwe Galaxy Watch-software onthuld die functies van zijn nieuwste Watch 4-model naar vier oudere smartwatches brengt.

  Het stuurt ook een SOS-waarschuwing naar goedgekeurde contacten. Die update is nu beschikbaar op de Galaxy Watch 3 en Galaxy Watch Active 2. Het voegt ook 10 nieuwe wijzerplaten en nauwkeurigere gezondheidsregistratie toe.

  Lees verder.

  OnePlus heeft een Pac-Man-editie gemaakt van zijn Nord 2-smartphone

  Het is nog steeds een Nord 2.

  OnePlus

  OnePlus houdt zich al jaren bezig met speciale-editie telefoons, maar deze keer verschuift het van iconische auto’s naar iconische videogames. Het bedrijf heeft de OnePlus Nord 2 x Pac-Man-editie onthuld met aangepaste covers, thema-achtergronden en zelfs een Lego-achtige smartphonehouder.

  Het gaat morgen in de verkoop voor £ 499/€ 529/₹37.999 in respectievelijk het VK, Europa en India, en net als bij de reguliere Nord 2, is niet beschikbaar in de VS.

  Lees verder.

  De grootste nieuwsberichten die je misschien hebt gemist

  -deals: de nieuwe QuietComfort 45-hoofdtelefoon van Bose is nu $ 50 korting

  Peloton klaagt rivalen aan over vermeende octrooi-inbreuk met betrekking tot on-demand klassen

  Phil Spencer geeft sterk aan dat ‘Elder Scrolls VI’ exclusief voor Xbox en pc zal zijn

  Microsoft blokkeert tijdelijke oplossing waarmee Windows 11-gebruikers de Edge-browser

  Yale’s Assure smart lock heeft me bevrijd van sleutelangst

  Twitter begint met de uitrol van de oplossing voor ‘verdwijnende tweets’

  .

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]