More

  ‘Rocket League Sideswipe’ voor mobiel is gelanceerd in pre-season |

  De nieuwe mobiele game Rocket League Sideswipe is in de pre-season gelanceerd en begint in Oceanië met een bredere uitrol binnenkort, zo heeft ontwikkelaar Psyonix aangekondigd. Het autovoetbalspel voor iOS en Android werd eerder in maart onthuld als een mobiele, 2D-versie van Rocket League waarmee je twee tegen twee wedstrijden alleen of samen met een vriend kunt spelen.

  In plaats van het reguliere 3D Rocket League-perspectief, heeft Sideswipe een 2D zijaanzicht, zoals de naam al doet vermoeden. Het maakt gebruik van aanraakbedieningen die volgens Psyonix relatief eenvoudig te beheersen zijn, maar zal ook geavanceerde bedieningsmechanismen bieden voor betere spelers. Net als bij het origineel biedt het een classificatiesysteem voor competitieve modi met veel auto-aanpassingsopties.

  Zoals de gametrailer hierboven laat zien, lijkt het de geest van het originele spel te vangen en gaat het op één manier over. Zoals de ontwikkelaar heeft uitgelegd, kun je door in te loggen met je Epic Games-account voor online wedstrijden extra XP verdienen in zowel Rocket League als Sideswipe.

  “Elke keer dat je een level omhoog gaat in Sideswipe, verdien je een ‘Bonus Win’ in Rocket League. Zodra je een online wedstrijd in Rocket League wint, krijg je extra XP voor die bonus Win. Bonuswinsten kunnen ook worden verdiend voor Sideswipe door Rocket League te spelen, dus geniet van de extra XP in beide games”, schreef Psyonix.

  Psyonix lanceerde ongetwijfeld Rocket League Sideswipe in Oceanië (Australië, Melanesië, Micronesië en Polynesië) om eventuele bugs uit de weg te ruimen, maar bevestigde dat de game voor het einde van het jaar wereldwijd gelanceerd zal worden. Tot nu toe heeft het echter nog geen details gegeven voor een verdere uitrol.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]