More

  Phil Spencer hint sterk dat ‘Elder Scrolls VI’ exclusief voor Xbox en pc wordt |

  Xbox-chef Phil Spencer heeft de sterkste hint tot nu toe gegeven dat Elder Scrolls VI niet naar PlayStation komt. Sinds Microsoft eerder dit jaar Bethesda Softworks-eigenaar ZeniMax Media kocht, rijzen er vragen rond platformexclusiviteit voor lopende franchises, zoals Elder Scrolls, Doom en Fallout.

  Spencer zei eerder dat exclusiviteit zou worden beslist in een “zaak -per geval.” Later zei hij dat Microsoft “zou blijven investeren in community’s van spelers” en dat “er misschien dingen zijn die contractuele dingen of legacy hebben op verschillende platforms die we zullen gaan doen.” Toch was hij onvermurwbaar dat de deal met ZeniMax/Bethesda grotendeels ging over “het leveren van geweldige exclusieve games”.

  Nu, in een interview met GQ ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van Xbox, liet Spenser sterk doorschemeren dat Starfield van dit jaar wordt Elder Scrolls VI vergrendeld voor Xbox-consoles, pc en Xbox Cloud Gaming. “Het gaat er niet om een ​​ander platform te straffen, zoals ik fundamenteel geloof dat alle platforms kunnen blijven groeien”, zei hij. “Maar om op Xbox te kunnen spelen, wil ik dat we het volledige pakket kunnen brengen van wat we hebben. En dat zou waar zijn als ik aan Elder Scrolls VI denk. Dat zou waar zijn als ik aan een van onze franchises denk.”

  Dat zal niet bepaald het vertrouwen wekken onder, laten we zeggen, Skyrim-fans dat ze Elder Scrolls VI op PlayStation en Switch zullen spelen. Hoe dan ook, met Bethesda’s focus op Starfield, kan het even duren voordat het meer details onthult over de volgende Elder Scrolls-game.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]