More

  Microsoft voegt nog 76 games toe aan het achterwaartse compatibiliteitsprogramma van Xbox |

  Microsoft voegt in totaal 76 games toe aan het Xbox-programma voor achterwaartse compatibiliteit, zo maakte het bedrijf vandaag bekend tijdens het 20-jarig jubileumevenement van de Xbox. Hoogtepunten zijn onder meer de volledige Max Payne-serie en F.E.A.R-franchise, naast Skate 2 en Star Wars: Jedi Knight II.

  Elke titel die Microsoft vandaag toevoegt, ondersteunt Auto HDR op Xbox Series X- en Series S-consoles. Je zult ook een toename in resolutie zien bij het spelen van originele Xbox-games. De Xbox Series X en Xbox One X renderen die titels vier keer hun oorspronkelijke resolutie, terwijl de Xbox Series S dit drie keer doet en Xbox One S en Xbox One het dubbele. Daarnaast zullen 11 titels FPS Boost ondersteunen. De functie verhoogt de framerate van een game tot 60 frames per seconde. 26 titels die al deel uitmaakten van de bibliotheek met achterwaartse compatibiliteit, ondersteunen nu ook FPS Boost. In die lijst zijn Fallout: New Vegas, The Elder Scrolls IV, Dragon Age: Origins en Dead Space 2 opgenomen.  

  Voor vandaag was de laatste keer dat Microsoft nieuwe titels aan het achterwaartse compatibiliteitsprogramma toevoegde in 2019 Dat moest destijds het einde van de weg zijn voor het initiatief. Nu zegt Microsoft dat dit de laatste update is. “Terwijl we ons blijven concentreren op het behouden en verbeteren van de kunstvorm van games, hebben we de limiet bereikt van ons vermogen om nieuwe games uit het verleden naar de catalogus te brengen vanwege licentie-, juridische en technische beperkingen”, zegt Peggy, hoofd van het Xbox-compatibiliteitsprogramma. zei Lo. Hopelijk bevat de definitieve lijst van ongeveer 700 games een aantal van je favoriete titels.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]