More

  Japanse broodroostermaker Balmuda lanceert zijn eerste smartphone |

  Balmuda, het Japanse bedrijf achter de duizelingwekkend dure broodrooster op stoom, heeft zijn allereerste smartphone aangekondigd. Het is een klein apparaat met een 4,9-inch display en zoals 9to5Google opmerkt, doet het uiterlijk sterk denken aan de HTC One X die bijna tien jaar geleden werd uitgebracht. Hoewel Balmuda bekend staat om het ontwerpen van ongebruikelijke luxe apparaten in zijn thuisland, is deze aankondiging niet geheel verrassend: het onthulde in mei dat het voor het einde van het jaar een inval op de smartphonemarkt maakte.

  De aankondiging bedrijf werkte samen met Kyocera om het Android-apparaat te produceren, dat 5G-connectiviteit heeft en draadloos opladen ondersteunt. Het 4,9-inch scherm heeft een resolutie van 1080p en wordt geleverd met een 48-megapixel camera aan de achterkant, een 8-megapixel camera aan de voorkant en een vingerafdruksensor. De Balmuda Phone wordt aangedreven door een Snapdragon 765-processor en heeft 6 GB RAM, 128 GB interne opslag en een batterijcapaciteit van 2500 mAh.

  Op dit moment heeft het bedrijf alleen plannen om de telefoon uit te brengen in Japan. Degenen die nieuwsgierig genoeg zijn om het apparaat een kans te geven, kunnen het krijgen met een abonnement bij Softbank, hoewel ze ook een ontgrendelde versie kunnen kopen als dat de betere optie is. Pre-orders in het land beginnen op 17 november om 10.00 uur Japanse tijd en de verzending begint op 26 november. Balmuda zei niet of het apparaat uiteindelijk ergens anders verkrijgbaar zal zijn, maar het bedrijf heeft vorig jaar de iconische “The Toaster” in de VS uitgebracht voor degenen die het niet erg vinden om $ 329 te betalen om elke keer perfect geroosterd brood te krijgen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]