More

  Google Maps-functie voor het ophalen van boodschappen wordt uitgebreid naar 2.000 winkels in de VS |

  Google brengt vandaag tijdens de feestdagen een heleboel updates naar Maps, waardoor de app handiger is om je te verplaatsen terwijl je cadeaus of boodschappen doet. De meeste nieuwe functies waren al aangekondigd of beschikbaar in beperkte regio’s, zoals de integratie van boodschappen in geselecteerde Fred Meyers-winkels in Oregon. Nu, na die pilottest, is Pickup with Google Maps verkrijgbaar in meer dan 2000 winkels in de VS van de Kroger Family-organisatie, waaronder Kroger, Fry’s, Ralphs en Marianos.

  Dit betekent dat wanneer u via de website van een deelnemend verkooppunt winkelt, u de status van uw bestelling in Maps kunt volgen, uw verwachte aankomsttijd met de winkel kunt delen en hen kunt laten weten wanneer u bent aangekomen. Volgens Google wachten mensen die afhalen met Maps “meestal minder dan vijf minuten op hun boodschappen”.

  Het bedrijf voegt ook Area Busyness toe aan Maps, wat vergelijkbaar is met de bestaande grafiek die u ziet in de zoekresultaten van Google voor restaurants, bedrijven en populaire attracties. Het doet ook denken aan de functie die eerder dit jaar werd gelanceerd en waarmee Maps-gebruikers in realtime kunnen zien hoe druk bepaalde treinen of bussen zijn. Met Area Busyness kun je zien hoeveel mensen er in een specifieke buurt zijn, evenals de individuele “restaurants, winkels en recreatieve plaatsen (zoals een museum) erin”, zei Google. Het zal wereldwijd beschikbaar zijn op Android en iOS.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Google

  In de VS wil Google prijsbewuste dineergasten helpen de zoekresultaten van restaurants aan te scherpen door prijsklassen aan te bieden op basis van bijdragen van andere Maps-gebruikers. U ziet hoeveel een maaltijd bij elk etablissement doorgaans kost, bijvoorbeeld $ 10 tot $ 20, en het aantal mensen waarop de schatting is gebaseerd. U kunt ook gebruikmaken van de details om te zien hoeveel mensen een prijsbereik hebben ingediend, net zoals u het aantal recensenten zou zien die een product op de meeste winkelsites met één, twee, drie, vier of vijf sterren hebben beoordeeld.

  Je kunt je eigen feedback toevoegen over hoeveel je op elke plaats hebt betaald, en Google maakt het ook gemakkelijker om informatie toe te voegen, zoals of er zitplaatsen buiten zijn, ophaal- en bezorgopties aan de straatkant in je reviews.

  Ten slotte brengt het bedrijf het tabblad Directory naar Android en iOS voor alle luchthavens, winkelcentra en transitstations over de hele wereld. In het verleden was dit selectief beschikbaar onder de sectie meer informatie van specifieke winkelcentra of bedrijven. Nu, “wanneer we deze gegevens beschikbaar hebben”, zei Google, kun je gedetailleerde informatie krijgen over de soorten winkels in een gebouw, zoals parkeerplaatsen, luchtvaartlounges, speelgoedwinkels of kledingwinkels, en een lijst bekijken met winkels in elke categorie. Het toont ook openingstijden, winkelbeoordelingen en de verdieping waarop ze zich bevinden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]