More

  Geef je laptop een dubbel scherm voor $ 255 vóór Black Friday |

  Na anderhalf jaar social distancing is thuiswerken grotendeels de norm, zozeer zelfs dat bedrijven als Amazon individuele teams hun eigen beleid voor werken op afstand laten bepalen. Maar hoewel er tal van voordelen zijn voor de WFH-cultuur, zoals tijd en geld besparen op woon-werkverkeer of comfortabelere werkkleding dragen, heeft het ook zijn nadelen, waarvan een van de grootste een gebrek aan monitorruimte is.

  Misschien wel. zijn gewend aan het gebruik van een grote monitor op kantoor, dus het kan moeilijk zijn om in een productief ritme te komen als je alleen maar naar een laptopscherm kijkt. En als je thuis een extra monitor hebt, zal het je geen goed doen om je werkomgeving te veranderen voor je plaatselijke coffeeshop. Met een Mobile Pixels TRIO MAX profiteer je echter overal van prestaties op meerdere monitoren.

  Met succes gefinancierd op Indiegogo en te zien op verkooppunten zoals BuzzFeed, de TRIO MAX is een innovatief laptopaccessoire met meerdere schermen dat is ontworpen om de productiviteit en prestaties te verhogen, waar je ook bent werken. Als je vanuit de bibliotheek of een coffeeshop wilt werken, hoef je de flexibiliteit van schermruimte niet op te offeren. Sluit de TRIO MAX gewoon aan op een laptop met een maximale breedte van 15,6 inch en je hebt meteen twee keer zoveel monitorruimte om mee te werken

  De TRIO MAX biedt 270 graden rotatie, zodat je de juiste oriëntatie kunt instellen terwijl jij werkt. Het gebruikt slechts één kabel voor zowel stroom als data, waardoor de rommel waarmee u moet reizen tot een minimum wordt beperkt. Je kunt de helderheid gemakkelijk aanpassen en van de ene werkruimte naar de andere gaan dankzij het lichtgewicht ontwerp. Bovendien is het compatibel met alle Mac-, Linux-, Chrome- en Android-apparaten via een USB-verbinding.

  Of je nu heen en weer springt tussen spreadsheets, het nieuws volgt of iets anders, de Mobile Pixels TRIO MAX geeft je maximale flexibiliteit terwijl op afstand werken. Normaal gesproken $ 359, kun je een monitor krijgen voor slechts $ 255 als je Pre-Black Friday-couponcode SAVE15NOV gebruikt bij het afrekenen.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om aanbiedingen voor de nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]