More

  Firefox Relay biedt onbeperkte e-mailaliassen als onderdeel van zijn nieuwe premiumplan |

  Mozilla lanceerde Firefox Relay als een gratis product dat u vijf e-mailaliassen geeft die u kunt gebruiken telkens wanneer u zich online moet aanmelden voor een willekeurig account. Nu heeft de organisatie een betaalde Premium-laag geïntroduceerd voor de service waarmee je toegang krijgt tot nog meer aliassen. U krijgt uw eigen subdomein (uwdomein.mozmail.com) wanneer u zich abonneert, en u kunt een onbeperkt aantal e-mails aanmaken. De laag geeft je ook toegang tot een overzichtsdashboard met de e-mails die je maakt, de optie om je aliassen te gebruiken wanneer je op berichten reageert en een bijlage van 150 kb.

  Nadat je je hebt aangemeld voor Relay, kun je zal zijn Firefox-extensie moeten installeren om te kunnen profiteren van zijn functies. Elke keer dat u een website bezoekt die om een ​​e-mailadres vraagt, verschijnt het Relay-pictogram in uw browser en kunt u erop klikken om een ​​willekeurig adres te genereren. De service stuurt berichten die u ontvangt met uw aliassen door naar uw primaire e-mailaccount, en je kunt voorkomen dat alle berichten binnenkomen of zelfs de alias verwijderen wanneer deze spam begint te krijgen.

  In de aankondiging zei Mozilla dat het had besloten om de betaalde optie te introduceren omdat veel bètatesters meer wilden dan slechts vijf aliassen. Het zei niet hoeveel een Premium-abonnement in de toekomst zal kosten, maar het biedt de laag tegen een introductieprijs van $1/EUR1 per maand voor een beperkte tijd. Op dit moment is de optie alleen beschikbaar in Canada, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Maleisië, Singapore, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Nederland, Spanje en Zwitserland.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]