More

  1Password 8 is nu officieel beschikbaar voor Windows |

  De nieuwste grote update van 1Password is nu niet beschikbaar voor vroege toegang en is officieel beschikbaar voor Windows 11. De versie, 1Password 8 genaamd, heeft een gloednieuw ontwerp en nieuwe productiviteits- en beveiligingsmogelijkheden. Matt Davey, Chief Experience Officer van het bedrijf, zei dat 1Password een geheel nieuwe ontwerptaal heeft ontwikkeld, Knox genaamd, voor het project om te zorgen voor consistentie op alle apparaten. Zoals we in het verleden al zeiden, zijn categorie├źn verplaatst van de zijbalk naar een vervolgkeuzemenu, en je ziet ook nieuwe pictogrammen en de optie om over te schakelen naar de donkere modus.

  De nieuwe versie is gebouwd om sneller te zijn dan zijn voorganger, met een functie genaamd Quick Access waarmee je opgeslagen inloggegevens kunt vinden en gebruiken, zelfs als de 1Password-app niet is geopend. Er is ook een nieuwe itemcatalogusfunctie die u door het proces van het bekijken of toevoegen van items leidt, en slimme suggesties die overeenkomsten aanbevelen zodra u uw zoekterm invoert.

  Op het gebied van beveiliging wordt 1Password 8 geleverd met een nieuw Watchtower-dashboard waarmee u zwakke of gecompromitteerde wachtwoorden en inactieve tweeledige aanmeldingen kunt identificeren. Je kunt ook verwijderde items herstellen, wat erg handig kan zijn als er ongelukken gebeuren, en je kunt inloggegevens met iedereen delen via Psst! Het bedrijf introduceerde in oktober de functie voor het delen van wachtwoorden, waarmee je veilig logins kunt delen met collega’s of klanten, zelfs als ze zelf geen account hebben.

  1Password heeft ook de nieuwste versie beschikbaar gesteld voor vroege toegang op Macs in augustus, een paar maanden nadat vroege toegang voor Windows uitkwam. Het heeft nog niet aangekondigd wanneer de algemene beschikbaarheid voor Mac-gebruikers beschikbaar zal zijn, maar het heeft in het verleden wel gezegd dat het later dit jaar 1Password 8 voor het besturingssysteem van Apple verwacht uit te brengen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]