More

  VK zal naar verluidt de aankoop van ARM door NVIDIA onderzoeken vanwege veiligheidsproblemen (bijgewerkt) |

  De Britse regering is blijkbaar niet tevreden met het eerste onderzoek naar de aankoop van ARM door NVIDIA. Zoals Reuters meldt, heeft The Sunday Times gehoord dat minister van Digital en Cultuur Nadine Dorries de Concurrentie- en Marktautoriteit van het land opdracht zal geven om een ​​”fase twee” onderzoek uit te voeren naar NVIDIA’s deal over nationale veiligheidskwesties. De aankondiging zou al volgende week kunnen komen, zei The Times.

  Een tweede onderzoek zou naar verluidt ongeveer zes maanden duren. Daarna konden functionarissen de deal blokkeren, goedkeuren zoals het is of concessies eisen.

  Het ministerie van Digital, Cultuur, Media en Sport van het land weigerde commentaar te geven op het verhaal. We hebben NVIDIA om commentaar gevraagd. Het technologiebedrijf heeft tot nu toe zijn energie gericht op het bagatelliseren van zorgen over de neutraliteit van ARM als de deal wordt gesloten, en belooft een open licentiemodel dat klanten eerlijk behandelt.

  Elk tweede onderzoek zou niet noodzakelijkerwijs de ondergang betekenen voor de overname van NVIDIA. Het zou er echter op kunnen wijzen dat de regering enige scrupules heeft en dat NVIDIA misschien wat offers moet brengen. Het bedrijf zou op zijn minst geduld moeten hebben – het zou op zijn vroegst pas in 2022 in het VK worden goedgekeurd en het zou nog steeds moeten wachten op andere regelgevers voordat de fusie wordt afgerond.

  Update 14/11 5:30PM ET: een NVIDIA-woordvoerder vertelde dat het bedrijf zou “blijven samenwerken” met de Britse regering om de zorgen weg te nemen, en zei dat een mogelijke tweede fase de GPU-maker “in detail zou laten demonstreren” hoe de deal zowel ARM zou verbeteren als concurrentie zou bevorderen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]