More

  Versla de pre-Black Friday-verkopen met deze Apple-oplader voor $ 120 |

  Sneloplaadkabels zijn geweldig, maar hoeveel handiger zou het zijn als je snel twee apparaten tegelijk kunt opladen? Een multitasking-oplader bespaart u niet alleen uren op het maken van sap, maar zorgt er ook voor dat u nooit midden op de dag met slechts vijf procent batterij van uw apparaat zit. Om nog maar te zwijgen over het feit dat je niet te maken krijgt met een wirwar van kabels.

  Investeren in een van deze baanbrekende gadgets is een aankoop waar je geen spijt van zult krijgen, vooral als je er een kunt pakken uitverkoop. Profiteer van deze vroege Black Friday-deal op een Apple MagSafe Duo-oplader, nu verkrijgbaar voor slechts $ 120. Neem 20 procent korting op deze Amazon’s Choice-gadget, die twee apparaten tegelijk van stroom kan voorzien, waaronder je iPhone, AirPods, Apple Watch of een ander Qi-gecertificeerd apparaat.

  Ontworpen om twee apparaten tegelijk van brandstof te voorzien. gestroomlijnde Apple-oplader is het bewijs dat grote dingen in kleine verpakkingen zitten. Leg uw apparaten eenvoudig op de MagSafe-oplaadpads en laat ze daar voor een veilige en snelle oplaadsessie. Profiteer van de voordelen van 12 W of 14 W stroomvoorziening, afhankelijk van uw voedingsadapter en apparaat.

  Deze oplader is een ideale aanvulling op elk huis, laptoptas of koffer. Pak er een om op je externe bureau te zetten en een andere om gemakkelijk op te laden in je slaapkamer. Altijd onderweg? Dit slimme oplaadstation kan helemaal worden opgevouwen, zodat u het gemakkelijk kunt inpakken, of u nu reist met een handtas of een volle koffer. Deze oplader heeft een waardering van 4,6 van de vijf sterren op Amazon en is een handige aanvulling op je technische voorraad, en het zal ook een geweldig cadeau zijn tijdens de feestdagen.

  Laat de batterij bijna leeg met deze eersteklas oplader . Koop de Apple MagSafe Duo-oplader voor $ 120, of 20 procent korting.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen metĀ StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]