More

  Tesla zet Starlink-satelliet-internetschotels in bij Superchargers |

  Wanhoop niet als je een show bij een Tesla Supercharger wilt streamen maar niet betaalt voor Premium Connectivity – misschien heb je een officieel alternatief. Volgens Electrek hebben Tesla EV-bezitters Starlink-satellietinternetschotels gespot bij Supercharger-stations. Het is nog niet duidelijk hoeveel het er zijn en of ze toegankelijk zijn voor chauffeurs, maar de inzet omvat in ieder geval Florida.

  Tesla heeft niet gereageerd op de uitrol en zou zijn PR-team hebben ontbonden.

  Er zijn meerdere mogelijke toepassingen voor Starlink breedband bij Superchargers. Het zou op zijn minst de bestaande verbindingen kunnen vervangen of aanvullen die basisfuncties zoals betalingen en opladerstatus afhandelen. Dat zou het bedrijf kunnen helpen Superchargers sneller en in meer afgelegen gebieden te implementeren. Dat is belangrijk wanneer het merk hoopt opladen voor niet-Tesla EV’s toe te staan ​​en de grootte van zijn stationsnetwerk te verdrievoudigen.

  Je hebt niet zoveel bandbreedte nodig (de gemiddelde Amerikaanse Starlink-verbinding is ongeveer 97 Mbps) om echter transacties verwerken, en het zou niet verwonderlijk zijn als Tesla de satellietverbinding zou gebruiken om wifi aan Supercharger-klanten te leveren. U staat meestal lang genoeg aan een oplader geparkeerd om enkele tv-afleveringen te bekijken – u kunt programma’s streamen zonder een Premium Connectivity-abonnement of uw telefoon als hotspot gebruiken. Netwerkcongestie kan een probleem zijn als de opladers bezet zijn, maar het zou handig zijn en mogelijk klanten thuis verkopen op Starlink-service.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]