More

  Samsung Galaxy S21-serie geüpdatet naar One UI 4 met nieuwe Android 12-functies |

  Na een bèta-lancering in september heeft Samsung de One UI 4-software uitgebracht met nieuwe functies van Android 12, zoals het privacydashboard. Zoals gewoonlijk zullen eigenaren van Samsung’s vlaggenschip Galaxy S21-smartphonereeks, waaronder de Galaxy S21, S21+ en S21 Ultra, als eerste in de rij staan ​​om deze te ontvangen.

  De grootste verandering met de nieuwe skin is hoe hij eruitziet. One UI 4 biedt nu een meer op maat gemaakte ervaring met nieuwe kleurenpaletten en widgets, samen met een breder scala aan emoji-functies, GIF’s en stickers. Dat klinkt heel erg als Material You van Android 12, behalve dat het niet automatisch of AI-gegenereerd is.

  Samsung's nieuwe One Galaxy SUI-serie is geüpdatet naar de nieuwe versie van Samsung's One Galaxy SUI SUI In navolging van Android 12 introduceert Samsung een privacydashboard dat alle instellingen en bedieningselementen op één plek samenbrengt. Het laat bijvoorbeeld zien wanneer een app toegang probeert te krijgen tot uw camera, microfoon of andere sensor en waarom deze die gegevens nodig heeft.</p>
<p>Andere functies zijn onder meer toegang tot Samsung’s uitgebreide ecosysteem van apparaten en apps van derden . Dat zorgt voor een” /> </p>
<p>Sinds de release van One UI probeert Samsung de nieuwste versies van Android op zijn geavanceerde smartphones te krijgen zo spoedig mogelijk. Het is eerlijk om te zeggen dat het hier is gebeurd, aangezien Google Android 12 minder dan een maand geleden op zijn Pixel 3-apparaten heeft uitgebracht. One UI 4 is vanaf vandaag beschikbaar voor het Galaxy S21-apparaat, “en zal binnenkort beschikbaar komen voor eerdere Galaxy S- en Note-series, evenals Galaxy A-series, opvouwbare apparaten en tablets”, aldus het bedrijf. </p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]