More

  Jabra’s Elite 75t-oordopjes zijn vandaag slechts $ 80 |

  We zijn al lang fans van Jabra’s echte draadloze oordopjes en de Elite 75t heeft een plekje op onze favorietenlijst verdiend, ondanks dat het niet het nieuwste model van het bedrijf is. Sinds de Elite 85t uitkwam, hebben we de 75t in prijs zien schommelen – maar Best Buy heeft ze nu voor slechts $ 80, wat de beste prijs is die we hebben gezien. Het is een van de dagelijkse deals van de winkelier, dus je moet ze vandaag pakken om de korting te krijgen voordat de prijs morgen omhoog gaat.

  Koop Jabra Elite 75t bij Best Buy – $ 80

  De Elite 75t heeft altijd een goede optie geweest als je niet de premie wilde betalen die wordt geleverd met apparaten zoals Apple’s AirPods Pro of zelfs concurrenten van Bose en Sony. De 75t zijn klein en comfortabel, en dankzij het IP55-ontwerp kunt u ze zonder zorgen tijdens het sporten dragen. Elke knop heeft één knop voor ingebouwde bedieningselementen, maar ze doen veel, zoals het aanpassen van het volume, de HearThrough-transparantiemodus inschakelen, nummers overslaan, microfoons dempen wanneer u in gesprek bent en meer. De oordopjes hebben solide audio die krachtig is en, nadat de Elite 85t uitkwam, heeft Jabra de 75t geüpdatet met actieve ruisonderdrukking via een firmware-update. Dat was een van de grootste functies die voorheen ontbraken op de 75t, en door de toevoeging ervan lijken deze oordopjes nog meer op de 85ts dan voorheen.

  Je krijgt ongeveer 6,5 uur op een enkele lading van de Elite 75t, plus het extra sap dat de oplaadcassette bevat. Een ding dat exclusief is voor de 85t-oordopjes, is draadloos opladen, dus je zult moeten kiezen voor het duurdere model als je die functie moet hebben. Gelukkig zijn de 85t nu ook te koop voor $ 150 – dat is hun laagste prijs ooit, maar nu nog steeds bijna het dubbele van de kosten van de 75t. Als je ze vandaag nog kunt bemachtigen, is Jabra’s Elite 75t een koopje voor iedereen die een nieuw paar draadloze ANC-oordopjes nodig heeft.

  Ontvang de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen door naar onze homepage met deals te gaan en het volgen van @Deals op Twitter.

  Alle producten die door worden aanbevolen, worden geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als je iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]