More

  Honda pronkt met de nieuwste versie van zijn ‘Autonomous Work Vehicle’ |

  Tijdens CES 2018 onthulde Honda verschillende concepten voor begeleidende mobiliteitsrobots. Het gaat vooruit met ten minste één van hen, een autonoom voertuig dat off-road kan gaan. Honda en engineeringbedrijf Black & Veatch hebben de tweede generatie Autonomous Work Vehicle (AWV) op de proef gesteld op een bouwplaats voor zonnepanelen.

  Dit was de eerste veldtest waarbij verschillende AWV’s samenwerkten . De voertuigen trokken aanhangers en vervoerden bouwmaterialen, water en andere voorraden over de 1000 hectare grote werkplaats. De AWV kan een laadvermogen tot 399 kg (880 pond) dragen en een aanhangwagen trekken met een totaal gewicht van 750 kg (1.653 pond).

  In een video waarin de AWV’s worden getoond, toont een Black & Veatch-medewerker merkt op dat het een tijdje kan duren om over zo’n grote site te reizen. Dus het laden van de voertuigen met materialen en het naar een andere locatie sturen kan dingen efficiënter maken en de reistijd van werknemers verminderen, zodat ze aan andere dingen kunnen werken.

  Honda heeft een high-definition kaart van de site gemaakt zodat operators begin- en eindpunten kunnen instellen voor de AWV’s. Het zegt dat de voertuigen stopten binnen centimeters van hun bestemming. De AWV werkt niet alleen autonoom, maar kan ook op afstand worden bestuurd.

  Het bedrijf beweert dat het voertuig tot acht uur kan rijden op een enkele lading, zelfs in een omgeving met hoge temperaturen. De AWV gebruikt een aantal sensoren voor navigatie, waaronder GPS, radar en LiDAR, evenals 3D-camera’s voor monitoring op afstand. Honda zegt dat de AWV, zelfs met een maximaal laadvermogen, een bereik heeft van maximaal 27,9 mijl, afhankelijk van het gebruik.

  De autofabrikant streeft ernaar de prestaties en het ontwerp van de AMV te verbeteren terwijl deze zich herhaalt. op het prototype (het ziet er een beetje schattig uit zoals het is). Het biedt mogelijk ook de mogelijkheid om bijlagen en hulpmiddelen toe te voegen. Honda heeft echter nog geen plannen onthuld om een ​​commerciële versie van de AMV uit te brengen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]