More

  Apple heeft strikte controle over de digitale ID-kaarten van staten |

  De ondersteuning voor digitale ID-kaarten van Apple in iOS 15 is misschien handig, maar er gelden ook strenge eisen voor de regeringen die ze gebruiken. CNBC heeft geleerd dat staten die het systeem van Apple gebruiken, niet alleen de platforms voor het uitgeven en controleren van inloggegevens moeten beheren, maar ook managers moeten inhuren om de verzoeken van Apple af te handelen en te voldoen aan de prestatierapportageverwachtingen van de iPhone-maker. Staten moeten de functie ook “prominent” op de markt brengen en andere overheidsinstanties (zowel staats- als federale) aanmoedigen om de technologie over te nemen.

  Contracten zijn bijna identiek voor Arizona, Georgia, Kentucky en Oklahoma, enkele van de vroegste gebruikers van het programma. Dat suggereert dat andere staten, waaronder Connecticut, Iowa, Maryland en Utah, mogelijk soortgelijke voorwaarden moeten respecteren.

  Apple weigerde commentaar te geven. Een vertegenwoordiger van de transportafdeling van Arizona vertelde CNBC dat er geen betalingen aan Apple of andere “economische overwegingen” waren, hoewel de staten de kosten zouden moeten dekken.

  De details geven aanleiding tot een aantal zorgen. Hoewel het niet verwonderlijk is dat staten op zijn minst een deel van de kosten zouden moeten betalen, geven de contracten een privébedrijf een aanzienlijke hoeveelheid controle over het gebruik en de promotie van overheidssystemen, terwijl de regeringen worden gevraagd de rekeningen te betalen. Er is ook de vraag wat er gebeurt als digitale ID’s van Android beschikbaar komen – hoe jongleren staten met meerdere platforms? Apple belet staten niet om ID’s op Android aan te bieden, maar de vereisten kunnen het een aanzienlijk vroeg voordeel geven.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]