More

  Amazon’s Fire TV Stick 4K Max daalt naar een nieuw dieptepunt van $ 35 |

  Amazon’s Fire TV Stick 4K Max is al twee maanden na zijn debuut te koop. Het bedrijf verkoopt zijn nieuwste streamingadapter voor een nieuwe lage prijs van $ 35, een volledige $ 20 onder de originele sticker. Dat maakt het een veel gemakkelijkere keuze als je anders de gewone Stick 4K zou overwegen – zelfs bij frequente verkopen betaal je maar een klein beetje meer voor veel toekomstbestendigheid. De Fire TV Cube heeft ook een historisch dieptepunt bereikt van $ 80 (normaal $ 120) als je de voorkeur geeft aan een hybride slimme luidspreker en mediahub.

  Koop Fire TV Stick 4K Max op Amazon – $ 35 Koop Fire TV Cube op Amazon – $ 80

  De reguliere Fire TV Stick 4K is ook te koop voor $ 25 (meestal $ 50) als de prijs belangrijker is, of als je denkt dat je de extra’s die zijn Max-tegenhanger biedt niet nodig hebt.

  De Fire TV Stick 4K Max lijkt aan de buitenkant misschien veel op zijn gewone tegenhanger, maar is ongeveer 40 procent sneller. Dat belooft snellere laadtijden, een vlottere interface, betere gaming en headroom voor nieuwe features zoals een live picture-in-picture weergave van je videodeurbel. WiFi 6-ondersteuning levert ook een betrouwbaardere verbinding voor je 4K-streams als je een vergelijkbare moderne router hebt. Hoewel dit geen must-haves zijn, is het prijsverschil klein genoeg ($ 10 op het moment van schrijven) om ze het geld waard te maken.

  De gebruikelijke waarschuwingen van Fire TV zijn van toepassing, ongeacht het model dat je koopt. Je hebt toegang tot een breed scala aan apps en services, maar het lijdt geen twijfel dat Amazon de voorkeur geeft aan zijn eigen apps. Evenzo zullen deze op Alexa gerichte apparaten niet geweldig zijn als je slimme huis draait om Apple HomeKit of Google Assistant. Voor de meeste anderen zullen dit echter solide keuzes zijn voor streaming in de woonkamer.

  Ontvang de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen door naar onze startpagina met deals te gaan en @Deals te volgen op Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]