More

  ‘WandaVision’ spin-off ‘Agatha: House of Harkness’ komt naar Disney+ |

  Agatha Harkness keert terug naar Disney+. Er is een WandaVision-spin-off bevestigd waarin het doorbraakpersonage van de show centraal staat, waarbij Kathryn Hahn haar rol in Agatha: House of Harkness opnieuw vertolkt. Jac Schaeffer, de hoofdschrijver van WandaVision, zal volgens Disney dezelfde functie innemen voor de komende serie.

  Marvel Studios’ Agatha: House of Harkness, een originele serie, binnenkort verkrijgbaar bij @DisneyPlus. #DisneyPlusDay pic.twitter.com/VgdooGmvLM

  — Marvel Studios (@MarvelStudios) 12 november 2021

  Er zijn geen andere details bevestigd en het is niet duidelijk wanneer de Marvel Cinematic Universe-show zal debuteren. Voor nu zegt Disney dat het “binnenkort komt”. Vorige maand begonnen er geruchten te circuleren over de spin-off.

  Als onderdeel van Disney+ Day kondigde het bedrijf een hele reeks nieuwe shows en films aan die naar de streamingdienst komen, waaronder een hele reeks Marvel-shows. Als je op mij lijkt, kijk je waarschijnlijk het meest uit naar een voortzetting van de klassieke X-Men-animatieserie uit de jaren 90.

  Ondertussen zijn Shang-Chi en de Legend of the Ten Rings vandaag op Disney+ geland. Het is een van de 13 Marvel-films die nu beschikbaar zijn om te streamen in een groot IMAX-formaat.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]