More

  Rockstar haalt de geremasterde GTA-trilogie op pc |

  De pc-versie van Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition lijkt momenteel ernstige problemen te hebben. De bundel — een geremasterde verzameling van GTA III, GTA: Vice City en GTA: San Andreas — is donderdag aangekomen. Op het moment van schrijven zegt de Rockstar Games-website echter dat “deze titel momenteel niet beschikbaar is in jouw land of regio.” Consolespelers kunnen het nog steeds kopen in de digitale Xbox-, PlayStation- en Switch-winkels.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg .comRockstar Games

  Volgens Kotaku kunnen degenen die de titel op pc kochten voordat deze verdween, deze momenteel niet spelen. Rockstar verwijderde de oudere versies van de drie games van pc-etalages voordat de collectie arriveerde.

  Om de ellende van de uitgever te vergroten, is de Rockstar Launcher ongeveer 24 uur buiten gebruik geweest “voor onderhoud” – niet een geweldige kijk wanneer Rockstar zojuist een nieuwe verzameling van enkele van zijn meest opvallende games heeft uitgebracht. Dat betekent dat de pc-games van Rockstar zoals Grand Theft Auto Online en Red Dead Online niet beschikbaar zijn. De winkel, cloudservices, downloads en authenticatiesystemen zijn ook niet beschikbaar.

  We danken u voor uw geduld en begrip terwijl we doorgaan met werken aan het herstellen van services voor de Rockstar Games Launcher en ondersteunde titels.

  — Rockstar Support (@RockstarSupport) 12 november 2021

  “We danken u voor uw geduld en begrip terwijl we blijven werken aan het herstellen van services voor de Rockstar Games Launcher en ondersteunde titels”, schreef Rockstar vrijdagochtend vroeg op Twitter. heeft contact opgenomen met Rockstar Games voor commentaar.

  Sommige fans hebben hun teleurstelling uitgesproken over de kwaliteit van de remasters, met screenshots van glitches en video’s van bugs die opduiken. Een speler plaatste een video van een regenbui in San Andreas waardoor het moeilijk was om iets rond CJ te zien.

  Mijn ogen doen pijn Pt.1 #GrandTheftAutoSanAndreasTheDefinitiveEdition #GTA #XboxShare pic.twitter.com/7GSRX24G7O

  — Janky ( @JankyNedelko) 11 november 2021

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]