More

  Moderne badkamers

  Kies je voor een moderne badkamer, dan zit je altijd goed! Het is een tijdloze keuze, waar je jaren mee vooruit kunt. Een geweldige combinatie tussen ontspanning, natuurlijke materialen en luxe.

  Strakke uitstralingen met een luxe of warme toevoeging, dat is kenmerkend voor een moderne badkamer. Ook ruimte en overzicht zijn belangrijke kernmerken bij deze badkamer. De minimalistische elementen geven een strakke afwerking aan je badkamer. Eenvoud, dat is waar het om draait.

  Bij een moderne badkamer zien we vaak een inloopdouche, dit geeft namelijk een ruimtelijk effect aan je badkamer doordat de vloer niet wordt onderbroken. Ook past de grote glazen wand van een inloopdouche goed bij een moderne badkamer. Ook dit zorgt mede voor het ruimtelijke gevoel in jouw badkamer.

  Kies daarnaast voor een mooi, maar eenvoudig badkamermeubel met veel opbergruimte. Deze badkamermeubels hebben vaak geen grepen, maar gaan open met een push-to-open systeem. Ga voor een wit of matzwart badkamermeubel. Kies er daarnaast een passende kolomkast bij voor een strak effect en extra opbergruimte. Door een dichte kolomkast te nemen heb je geen last meer van de spullen in jouw badkamer.

  Het badkamermeubel kun je combineren met een mooie ronde spiegel of met een spiegel met verlichting.

  Past er daarnaast een bad in jouw badkamer? Dat zou ik zeker een vrijstaand bad toevoegen! En dan het liefst een wit bad. Ook dit zorgt namelijk voor een versterking van het ruimtelijk gevoel. 

  Kies voor rustige kleuren aan de wand, zoals wit, grijs, beige of zwarte wandtegels. Je kunt hierbij bijvoorbeeld ook denken aan een natuursteentegel op de vloer, maar ook betonlooktegels zijn een goede optie voor een moderne badkamer. Kies voor grote vloertegels om wederom het ruimtelijk effect te versterken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]