More

  Koop een Bluetooth-luidspreker en draadloze oordopjes voor $ 60 korting |

  Als je jezelf als een audiofiel beschouwt, kun je geen moment zonder je muziek doorbrengen, of je nu reist, naar de sportschool gaat of op pad gaat. Met draagbare audio-oplossingen zoals draadloze oordopjes en Bluetooth-luidsprekers kun je je afspeellijsten en podcasts overal mee naartoe nemen, maar kun je echt rechtvaardigen dat je meer dan $ 150 uitgeeft aan het nieuwste en beste?

  Het goede nieuws is dat je dat kunt geniet onderweg voor veel minder van uw muziek. Je kunt zelfs 15 procent extra besparen op een Treblab FX100 Bluetooth-luidspreker en X5 draadloze oordopjes als je promocode SAVE15NOV gebruikt tijdens deze Pre-Black Friday-uitverkoop – waardoor de prijs voor dit paar daalt tot slechts $ 85.

  Vanaf de FX100 krijgt u een robuuste, gecertificeerde schokbestendige, stofdichte en IPX4 waterdichte luidspreker die 360-graden surround sound, dreunende bassen en heldere hoge tonen levert. Het is zeer geschikt voor buitenavonturen en activiteiten zoals achterkleppen, zwembadfeesten en zelfs wandelingen, omdat het universeel compatibel is met elk Bluetooth-apparaat zoals je telefoon of tablet. De krachtige 7.000 mAh-batterij van de FX100 biedt een indrukwekkende afspeeltijd van 35 uur op een lading, en het fungeert ook als een powerbank voor uw mobiele apparaten in een mum van tijd. Het bevat zelfs een mobiele speakerphone, zodat je zowel binnen als buiten kunt bellen.

  Ondertussen leveren de X5 Bluetooth-oordopjes ook een uitstekende batterijduur tot 35 uur met de meegeleverde oplaadcassette. Ze gebruiken Bluetooth 5.0 voor duidelijke, vertragingsvrije koppeling en hun siliconen tips zorgen voor passieve ruisonderdrukking. De X5’s zijn zweet- en waterbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor in de sportschool, en met de ingebouwde cVc 8.0-microfoon kun je handsfree bellen tussen je intensieve work-outs door, tijdens het vervoer of gewoon terwijl je thuis aan het loungen bent.

  Vink al uw audiovereisten af ​​in één bundel. Tijdens onze Pre-Black Friday-uitverkoop kun je de Treblab FX100 Extreme Bluetooth-luidspreker en X5 True Wireless-oordopjes krijgen voor $ 85 met code SAVE15NOV.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u aanbiedingen te doen voor de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]