More

  Hier is onze eerste blik op de serie ‘Obi-Wan Kenobi’ |

  Eén ding weten we zeker over Obi-Wan Kenobi: we zullen eindelijk weer een confrontatie met Darth Vader zien. We kregen onze eerste blik op de serie tijdens Disney+ Day, het uitgebreide verjaardagsfeest van het streamingnetwerk. Hoewel er geen daadwerkelijke beelden van Obi-Wan beschikbaar zijn, onthult een clip achter de schermen die door de app en concept art wordt gestreamd, bekend en nieuw terrein voor de franchise. Ewan McGregor bevestigt dat de show zal beginnen met Obi-Wan die probeert Luke Skywalker veilig te houden – zoals je zou verwachten – maar dat is slechts het startpunt voor een hele reeks nieuwe avonturen, volgens regisseur Deborah Chow.

  Obi-Wan Kenobi Disney+Lucas-Disney-film/Disney die eerder het concept van Darrenth Vader en Disney zou onthullen (en wat trainingsbeelden), zal hij zeker weer klaar zijn om te gooien. (De live-action beelden in de promo van vandaag zijn slechts een slimme bewerking van de vorige Star Wars-films.) Gezien de relatief lauwe reacties op Star Wars: The Rise of Skywalker, is het logisch dat Disney meer steunt op tv-producties, zoals The Mandalorian en The Book of Boba Fett, waar het nieuwe aspecten van de franchise kan verkennen.

  Misschien niet zo langverwacht, er is ook wat beeldmateriaal van Baymax!, een show gewijd aan de lieve zorgrobot uit Big Hero 6. Het is de tweede serie voor de franchise — na de vervolgshow die drie seizoenen duurde – en zo te zien zal er meer aandacht zijn voor komedie dan voor superhelden capriolen. Maar echt, het is niet zo dat we tegenwoordig een tekort hebben aan superkrachtige actie.

  Obi-Wan Kenobi en Baymax! komt ergens in 2022 naar Disney+.    

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]