More

  Bose QuietComfort 45 beoordeling |

  Als het niet kapot is, repareer het dan niet.

  Bose heeft precies dat gedaan met zijn QuietComfort-lijn van ruisonderdrukkende hoofdtelefoons – en met een goede reden. De QC35 en QC35 II leggen de lat voor actieve ruisonderdrukking (ANC) als het gaat om draadloze over-ear-cans. Het krachtige ANC van Bose blokkeert meer omgevingsgeluid dan bijna alle concurrenten en dankzij de betrouwbare bedieningselementen van de QuietComfort waren ze een genot om te gebruiken op lange vluchten. Toch debuteerde de QC35 II in 2017 en sindsdien heeft de technologie veel vooruitgang geboekt. Toch slaagde Bose erin om het meeste van wat de lijn zo populair maakte te behouden, terwijl hij een paar kleine updates maakte met de QuietComfort 45 ($ 329). Het blijkt dat je geen fancy nieuwe functies nodig hebt om je hoofdtelefoon uniek te maken.

  Bose

  QuietComfort 45

  86SCORE86Critics – Nog niet gescoordN/AUsers – Nog niet gescoordN/AQuietComfort 45

  Pros

  Heldere en uitgebalanceerde audio Verbeterde ANC Lange batterijduur Geen automatische onderbreking Verbinding met meerdere apparaten kan frustrerend zijn

  Ontwerp

  Qua esthetiek valt hier bijna niets nieuws te melden.

  Het bedrijf heeft de plooien rond de oorkussens verwijderd om dingen op te ruimen, en het sloot open ruimtes voor een gladder uiterlijk. Het verwisselde ook de micro-USB-poort voor modern opladen via USB-C. Al met al zou je de QC45 gemakkelijk kunnen verwarren met een QC35 of QC35 II hoofdtelefoon.

  De oorschelpen van de QC45 draaien en vouwen nog steeds in voor eenvoudig opbergen, en zowel de oorkussens als de hoofdband blijven zacht en zacht. . Aan de rechterkant bevindt de schuifregelaar voor aan / uit en koppelen zich aan de buitenkant van de oorschelp, terwijl de bedieningselementen aan boord zich langs de achterkant bevinden. Met deze fysieke knoppen kun je afspelen/pauzeren, oproepen aannemen, nummers overslaan en het volume aanpassen. Op dezelfde plek aan de linkerkant, wat vroeger de Google Assistant en Alexa-knop was, wisselt nu tussen actieve ruisonderdrukking (stille modus) en omgevingsgeluid (Aware-modus). Als u tijdens een gesprek op deze knop drukt, worden de microfoons gedempt. Je kunt nog steeds je assistent naar keuze oproepen, maar dat doe je nu door de middelste multifunctionele knop aan de rechterkant ingedrukt te houden.

  Galerij: Bose QuietComfort 45 review | 11 Foto’s

  /11

  Galerij: Bose QuietComfort 45 review | 11 Foto’s

  /11

  Als je iets minder een “vader op zakenreis”-sfeer wilt, maar toch de geluidskwaliteit en ANC-koteletten van Bose wilt, wil je naar de Bose 700 kijken (daarover straks meer).

  Het hele punt van de QuietComfort-serie is echter om je urenlang comfortabel te houden terwijl je de wereld buitensluit. De QC45 blijft precies dat doen met zijn lichtgewicht ontwerp dat gemakkelijk in te pakken is en een uitstekende reisgenoot is.

  Software en functies

  Net als andere Bose-hoofdtelefoons en oordopjes, de QuietComfort 45 werken met de Music-app van het bedrijf. De software biedt niet veel op het gebied van maatwerk, maar het leidt je door de ingebouwde bedieningselementen, geeft de levensduur van de batterij weer, stelt je in staat om ANC-modi te wijzigen en te schakelen tussen aangesloten Bluetooth-apparaten. Er is ook een volumeschuifregelaar en een standaard mediacontroller, die u waarschijnlijk niet nodig zult hebben. Wat je kunt aanpassen, komt echter wel van pas. Je kunt kiezen tussen vier niveaus van Self Voice, of de hoeveelheid van jezelf die je tijdens gesprekken in de koptelefoon kunt horen (uit, laag, gemiddeld en hoog). Dit helpt je minder schreeuwerig te zijn op Zoom, wat altijd leuk is. U kunt ook instellen hoe lang de QC45 inactief blijft voordat deze automatisch wordt uitgeschakeld om de batterij te sparen.

  html>” />Instelbare spraakniveaus maken de QC45 een solide optie voor oproepen en dit nieuwe model is $30 goedkoper dan zijn voorganger.”/>Billy Steele/ </p>
<p>Dat is het echt. Bose biedt niet de mogelijkheid om de EQ of zelfs een selecteer voorinstellingen om het geluidsprofiel aan te passen. In plaats daarvan is de QC45 uitgerust met een volume-geoptimaliseerde Active EQ-functie die automatisch de hoge en lage tonen aanpast om de prestaties op alle niveaus te behouden. Het is echt niet nodig om een ​​van de bedieningselementen en functies zoals automatisch opnieuw toe te wijzen pauzeren of spraakherkenning zijn niet beschikbaar. Dit betekent dat de Muziek-app mogelijk iets is dat u tijdens de eerste installatie zult bezoeken, en nooit meer.</p>
<p>Ten slotte is er één ding met de connectiviteit met meerdere apparaten die ik heb gevonden frustrerend. Je kunt de QC45 tegelijkertijd verbinden met zowel je telefoon als je computer. Zo ben je tijdens het werken afgestemd op Slack en Spotify, maar schakelt de koptelefoon automatisch over als je wordt gebeld. wanneer dat gesprek is afgelopen, wordt de QC45 blijft verbonden met uw telefoon en u moet tikken om uw computer terug te brengen naar de actieve stream. Het is een beetje vervelend, maar als concurrenten dit automatisch doen, valt het op.</p>
<h2><strong>Geluidskwaliteit</strong></h2>
<p>Misschien overweegt u een set Bose-hoofdtelefoons voor hun ruisonderdrukkende karbonades, maar vergeet de geluidskwaliteit niet.</p>
<p>Dat gaat verder met de QuietComfort 45, aangezien deze hoofdtelefoon alle genres goed aankan en heldere hoge tonen, robuuste middentonen en diepe bassen biedt wanneer een nummer daarom vraagt. De afstemming hier is evenwichtiger dan wat Sony biedt op zijn vlaggenschipmodel, dus verwacht geen bloeiende low-end. </p>
<p>Dat gezegd hebbende, er is voldoende bas voor albums als Run The Jewels’ RTJ4 en Schermgeweld van Chvrches. Het verschil met Bose is dat de low-end niet dezelfde diepte of detail heeft als andere sets. De baslijnen van “Walking In The Snow” en “Asking For A Friend” dreunen of oscilleren niet met dezelfde meeslepende kwaliteit als de concurrentie. Met meer gebalanceerde afstemming en dankzij hoe goed ze omgaan met details, is de QC45 zeer geschikt voor alle genres – van metal tot bluegrass en alles daartussenin. Ze kunnen luid worden wanneer je ze nodig hebt en er is genoeg diepte om te voorkomen dat dingen een schijn van plat of saai worden.</p>
<p> Image Credit: Billy Steele/ </p>
<p>De meest opvallende veranderingen in het geluid van de QC45 zijn daadwerkelijk gemaakt naar de actieve ruisonderdrukking. Bose zegt dat een combinatie van externe en interne microfoons werkt met een “eigen digitale chip” om meer middenfrequenties te detecteren en te dempen.</p>
<p>Deze koptelefoon is inderdaad beter in het blokkeren van de afleiding waar de concurrentie mee worstelt. Ik merkte dat de QC45 met gemak dingen als de tv en andere geluiden in huis afhandelde, inclusief menselijke stemmen tijdens hun eigen werkgesprekken. ANC-prestaties waren nooit een probleem met Bose-hoofdtelefoons, maar het bedrijf is erin geslaagd om te verbeteren wat al van het hoogste niveau was. </p>
<p>Omgevingsgeluid of Aware-modus is ook een nieuwe toevoeging aan de QC45. Zoiets is tegenwoordig een hoofdbestanddeel van de meeste koptelefoons, dus het is leuk om te zien dat Bose het opneemt. Het klinkt nergens zo natuurlijk als de AirPods Max, maar het klaart de klus wanneer je moet horen wat er om je heen gebeurt. De mogelijkheid om aan te passen hoeveel van je stem je hoort tijdens gesprekken is ook handig, omdat het lijkt alsof we nog steeds een groot deel van ons leven aan videogesprekken zullen besteden.</p>
<h2><strong>Levensduur van de batterij< /strong></strong></h2>
<p>Bose belooft tot 24 uur opladen met de QC45, vier meer dan de QC35 II. Dat is natuurlijk lang genoeg om elke commerciële vlucht ter wereld te maken, of om met gemak een paar volle werkdagen door te komen. Tijdens mijn tests met een mix van ANC en omgevingsgeluid voor zowel muziek als oproepen, lukte het me 22,5 uur voordat ik moest aansluiten.</p>
<p>Het is meer dan genoeg om je door je woon-werkverkeer, een training of een Zoom-gesprek te loodsen. </p>
<h2><strong>De competitie</strong></h2>
<p> Billy Steele/ </p>
<p>Bose heeft een aantrekkelijk alternatief voor de QC45 in zijn eigen productlijn: de Bose 700. De 2019 model biedt het robuuste ANC van het bedrijf samen met een indrukwekkende spraakkwaliteit voor oproepen, zelfs in een rumoerige omgeving strijkijzers. Je kunt het niveau van ruisonderdrukking ook instellen tussen 0 en 10. De 700 heeft betrouwbare aanraakbedieningen in plaats van fysieke knoppen en een moderner ontwerp dan de QC-serie.</p>
<p>Maar als uiterlijk belangrijk voor je is, is dit een waardig alternatief. </p>
<p>Sony heeft Bose de afgelopen jaren flink op de proef gesteld. De nieuwste ruisonderdrukkende hoofdtelefoon van het bedrijf, de WH-1000XM4, houdt dat tempo vast. Sony heeft zoveel handige functies als krachtig ANC en een uitstekende geluidskwaliteit. De WH-1000XM4 kan de ruisonderdrukking automatisch aanpassen op basis van uw activiteit of locatie en speak-to-chat, samen met de snelle aandachtsmodus, biedt een handige manier om snel een gesprek te voeren. Plus, automatisch pauzeren, connectiviteit met meerdere apparaten en ondersteuning voor Sony’s 360 Reality Audio kunnen de deal zoeter maken. Als je bedenkt dat deze soms beschikbaar zijn voor $ 100 minder dan de volledige vraagprijs van ongeveer $ 350, wordt de 1000XM4 nog aantrekkelijker.</p>
<h2><strong>Wrap-up</strong></h2>
<p> <Bose richt zich duidelijk op QuietComfort-fans met de QC45. Het nieuwe model behoudt alles wat deze hoofdtelefoon zo populair maakt met opmerkelijke upgrades naar ruisonderdrukking. Het is ook duidelijk dat Bose tevreden is om zijn nieuwste technologie aan het werk te zetten in volledig afzonderlijke modellen zoals de 700, waardoor de QC-familie in stand blijft zolang er nog vraag naar is.Als Bose erin slaagt de prijs dichter bij $ 300 te krijgen, wordt de toekomstige QuietComfort-hoofdtelefoon een nog interessanter voorstel..
</p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]