More

  AMC-theaters accepteren cryptocurrency-betalingen voor bioscoopkaartjes |

  AMC kondigde in augustus aan dat het tegen het einde van het jaar cryptocurrency gaat accepteren. Nu heeft bedrijfs-CEO Adam Aron op Twitter onthuld dat je je digitale munten al kunt gebruiken om bioscoopkaartjes te kopen. En trouw aan de belofte die hij in september deed, accepteert AMC niet alleen Bitcoin, maar ook Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin – voor online aankopen dus. Aron zei ook dat de theaterketen ook Apple Pay-, Google Pay- en PayPal-betalingen is gaan accepteren.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege je privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  Het klinkt alsof bioscoopbezoekers de nieuwe betaalmethode met open armen verwelkomen, aangezien deze blijkbaar al goed is voor 14 procent van de totale online transacties van het bedrijf. Aron zei ook dat AMC Dogecoin als volgende zal toevoegen.

  AMC ging vorig jaar bijna failliet als gevolg van de pandemie, maar het werd gedeeltelijk gered dankzij een leger van daghandelaren op Reddit en Twitter dat zijn aandelen met ongeveer 2.300 procent deed stijgen. Aron omarmde de status van het bedrijf als een meme-aandeel volledig en vertelde investeerders eerder deze maand in een winstoproep dat AMC de creatie van zijn eigen cryptocurrency onderzoekt. AMC is van plan ook een uitstapje te maken naar de wereld van NFT’s en is in gesprek met Hollywood-studio’s om niet-vervangbare tokens te maken die verband houden met grote films. Tijdens het gesprek zei Aron dat de theaterketen ook overweegt om Shiba Inu-tokens te accepteren, maar hij moet nog aankondigen of het de cryptocurrency aan zijn betalingsopties kan toevoegen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]