More

  Twitch staat nu terugkerende abonnementen toe op iOS |

  Sinds 2019 biedt Twitch subtokens aan als een manier voor iOS-gebruikers om hun favoriete streamers te ondersteunen. Ze bieden dezelfde voordelen als een abonnement op een desktopcomputer, inclusief toegang tot weergave zonder advertenties en alleen voor sub-chats, maar het is een eenmalige aankoop die u kunt inwisselen wanneer u maar wilt. Twitch maakt nu echter een einde aan dat mechanisme ten gunste van een meer rechtlijnige aanpak.

  Zodra je update naar de nieuwste versie van de Twitch iOS-app, zul je de optie vinden om terugkerende abonnementen te kopen. Het is een verandering die het bedrijf zegt te maken op basis van feedback van gebruikers. “We hebben van de community geleerd dat het niet-verlengen van Sub Tokens op iOS kan voorkomen dat ze consequent profiteren van abonneevoordelen en hun favoriete makers ondersteunen”, zei het bedrijf in een blogpost. Met de aanpassing hoef je je geen zorgen te maken dat je de toegang tot je abonneevoordelen verliest of dat je een subreeks mist.

  Subtokens verdwijnen niet, althans niet onmiddellijk. Twitch blijft ze verkopen tot 1 december. Op dat moment kun je doorgaan met inwisselen tot 10 januari 2022. Na die datum worden alle resterende Subtokens die je nog op je account hebt staan ​​terugbetaald door Apple. Alles bij elkaar genomen is dit een kans die het voor Twitch-gebruikers gemakkelijker moet maken om hun favoriete streamers te ondersteunen, vooral als ze voornamelijk een iOS-apparaat gebruiken om ze te bekijken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]