More

  Twitch is nu beschikbaar op Switch |

  Twitch is officieel beschikbaar op een Nintendo-console – het merk van Amazon heeft een Twitch-app uitgebracht voor de Switch (ja, dat rijmt) waarmee je de livestreamingservice op de hybride console kunt bekijken. De gratis app biedt dezelfde kernfunctionaliteit als Twitch op andere consoles, inclusief on-demand video’s. De aard van de Switch kan hem echter een voorsprong geven – je kunt gedockt kijken als je het grootst mogelijke scherm wilt, of handheld als je de neiging hebt om vanuit bed af te stemmen.

  Er is een mogelijke storing in de Wissel van versie wel. Zoals je misschien al had voorspeld, is deze Twitch-app uitsluitend bedoeld om te bekijken. Je kunt je Metroid Dread-sessie niet native uitzenden en je kunt je gezicht zeker niet laten zien als er geen selfiecamera is. Je zult nog steeds video via een pc moeten routeren (meestal met behulp van een opnamekaart) als je meer geïnteresseerd bent in het maken van inhoud dan in het bekijken ervan.

  Niet dat je binnenkort uitzendingen wilt verwachten . Hoewel Nintendo niet onvermurwbaar gekant was tegen Twitch, vertelde voormalig president Reggie Fils-Aime in 2014 aan Polygon dat het bedrijf de voorkeur gaf aan meer gerichte video-uitwisseling in plaats van simpelweg te streamen wat je toevallig aan het spelen was. De pionier op het gebied van videogames heeft ook een lange geschiedenis van pogingen om online video’s te controleren en de winst van het werk van videoproducenten te delen. Hoewel Nintendo sindsdien zijn standpunt heeft afgezwakt, heeft het niet echt haast om van Twitch een wederzijdse aangelegenheid te maken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]