More

  Patreon bouwt zijn eigen videohostingplatform |

  Patreon is al een tijdje op weg om zelfredzaam te worden en een ander groot puzzelstukje valt op zijn plaats. CEO Jack Conte heeft onthuld dat het bedrijf werkt aan videohosting en aan een eigen speler.

  “We bouwen de horizontale architectuur voor elke maker, ongeacht het medium of het uploadformaat , om een ​​bedrijf rond hun werk op te bouwen”, vertelde Conte aan The Verge.

  In de huidige situatie moeten makers die video’s willen delen met hun klanten, deze uploaden naar diensten van derden, zoals YouTube of Vimeo, misschien met bepaalde privacy-instellingen ingeschakeld. Als alternatief kunnen ze een videobestand aan een bericht toevoegen, maar de bestandsgrootte is beperkt tot 200 MB.

  Er zijn geen details over wanneer Patron zijn videoproduct zal uitrollen. Als dat het geval is, hebben gebruikers meer manieren om al hun inhoud native op Patreon te houden, en hoeven ze niet per se met andere platforms om te gaan. heeft Patreon om meer details gevraagd, waaronder of dit de weg vrijmaakt voor makers om livestreams alleen voor gebruikers te hosten of dat het advertentie-inkomsten genereert uit zelfgehoste video’s.

  Vorig jaar werkte Patreon samen met Acast om makers in staat te stellen podcasts voor alleen gebruikers aan te bieden op een aantal platforms. Ondertussen heeft Conte zijn eigen podcast aangekondigd, The Creator Economy, die aanstaande maandag debuteert. Hij zal spreken met mensen die achter de tools staan ​​die makers gebruiken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]