More

  Panic’s Playdate-handheld wordt uitgesteld tot 2022 |

  Valve’s Steam Deck is niet de enige handheld die in 2021 niet wordt verzonden. Panic heeft de lancering van zijn draagbare Playdate uitgesteld tot 2022. Het bedrijf kondigde de vertraging donderdag aan en schreef het toe aan een “kritiek” batterijprobleem. laat in het fabricageproces van de eerste 20.000 productie-eenheden van de console ontdekt. “We hebben de moeilijke, dure beslissing genomen om al onze bestaande batterijen te vervangen door nieuwe van een totaal andere batterijleverancier”, zegt Panic’s Cabel Sasser.

  Hallo! Als je een Playdate hebt gereserveerd, controleer dan je e-mail voor een kopie van de “Playdate Owner’s Update #1”.

  Er is slecht nieuws (een batterijtragedie betekent dat eenheden van eind 2021 nu begin 2022 zijn, zie e-mail voor je timing) maar ook goed nieuws (Pulp+SDK-releasedatums!!)

  Bedankt voor het lezen. pic.twitter.com/03BUolZetY

  — Playdate (@playdate) 11 november 2021

  Paniek schat dat die eenheden nu ergens begin 2022 hun weg naar klanten zullen vinden. Als je een Playdate hebt gereserveerd vóór de aankondiging van vandaag , uw plek in de pre-orderregel verandert niet zolang uw bestelling actief blijft.

  Als er een lichtpuntje aan het nieuws is, is het dat Panic beweert dat de nieuwe power cell “veel beter” is levensduur van de batterij van wat de vorige bood. In de toekomst zullen toekomstige eenheden worden geleverd met een nieuwe CPU en een opnieuw ontworpen moederbord. Dat verandert niets aan de prestaties van het eindproduct, maar het is iets dat Panic zegt dat het moest doen vanwege de aanhoudende chiptekorten die van invloed zijn op alles, van GPU-prijzen tot autoproductie.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]