More

  MoviePass keert mogelijk terug in 2022 |

  Bijna twee jaar nadat MoviePass failliet ging, zou het een comeback kunnen maken. Een rechtbank in New York City heeft medeoprichter Stacy Spikes het eigendom van het bedrijf toegekend en Spikes hoopt de dienst volgend jaar weer terug te kunnen brengen.

  “We zijn verheugd om het terug te hebben en onderzoeken de mogelijkheid om het binnenkort opnieuw te lanceren,” Spikes vertelde Insider. “Ons streven om het merk terug te winnen werd aangemoedigd door de aanhoudende interesse van de bioscoopgemeenschap. We zijn van mening dat, als het goed wordt gedaan, een bioscoopabonnement een belangrijke rol kan spelen om het bioscoopbezoek naar nieuwe hoogten te tillen.”

  Spikes zei dat hij minder dan $ 250.000 op het bedrijf heeft geboden, hoewel de activa geen klantgegevens of e-mailadressen bevatten. Het valt nog te bezien of Spikes een nieuwe versie van MoviePass van de grond zal krijgen. Voorlopig is er een tijdelijke site waar mensen zich kunnen aanmelden voor updates.

  Samen met medeoprichter Hamet Watt heeft Spikes MoviePass in 2011 gemaakt. Het idee was in de grond goed: voor een maandelijks abonnement kon je een bepaald aantal films per maand in de bioscoop. Nadat HMNY MoviePass in 2017 had gekocht, introduceerde HMNY een nieuw prijsplan waarmee leden een tijdlang een film per dag konden zien voor slechts $ 10 per maand.

  De populariteit van MoviePass schoot omhoog, maar het vernieuwde bedrijfsmodel bleek onhoudbaar. Het bedrijf verbrandde honderden miljoenen dollars voordat het instortte. Er is een documentairereeks in de maak die de opkomst en implosie van MoviePass in kaart brengt.

  Regal Cinemas, AMC en Alamo Drafthouse behoren tot de theaterketens die de afgelopen jaren hun eigen abonnementen hebben uitgerold, hoewel Alamo’s dat wel is. op de minuut in de wacht. Het is onduidelijk hoe MoviePass naast deze zal bestaan ​​en of het deze keer betere relaties met theaters zal ontwikkelen.

  Ondertussen, zoals Stacy-Marie Ishmael van Bloomberg opmerkte, is MoviePass nu weer een bedrijf in Black-eigendom. Als Spikes in staat is om het nieuw leven in te blazen, zou MoviePass een van de meest prominente Black-owned bedrijven in de VS worden.

  MoviePass is weer black-owned: https://t.co/dR0WQYfEg3

  /via @leibel

  — stacy-marie ishmael (@s_m_i) 11 november 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]