More

  Instagram introduceert tekst-naar-spraak- en stemeffecten voor Reels |

  Instagram probeerde duidelijk TikTok-gebruikers het hof te maken toen het zijn korte videoformaat Reels lanceerde. Nu heeft het twee functies geïntroduceerd die al erg populair zijn op TikTok, misschien in de hoop dat ze degenen kunnen bekeren die aarzelden om Reels te gebruiken vanwege hun afwezigheid. Een van die tools is tekst-naar-spraak, dat een robotachtige voice-over voor video’s biedt.

  Wanneer een gebruiker tekst intypt voor zijn video’s, kunnen ze nu een automatisch gegenereerde stem krijgen om lees het hardop door de functie te gebruiken die zich in de tekstballon in de linkerbenedenhoek van het scherm bevindt. Ze moeten dan kiezen tussen de twee beschikbare stemopties voordat ze hun video plaatsen. Hoewel tekst-naar-spraak Reels toegankelijker maakt, is het ook populair op TikTok, alleen omdat sommigen een robotachtige stem die hun activiteiten vertelt een grappige toevoeging aan hun inhoud vinden.

  InstagramInstagram-to-S heeft naast Voice ook voor Voice

  Instagram

  S uitgebracht Met deze functie kunnen makers hun stem naar eigen goeddunken wijzigen en kiezen uit de verschillende beschikbare opties. Ze kunnen hun stem veranderen om te klinken alsof ze wat helium hebben ingeademd of om als een reus te klinken. Ze kunnen er ook voor kiezen om te klinken als een omroeper, een robot of een zanger. Instagram heeft beide audiotools uitgerold, zodat gebruikers ze nu kunnen uitproberen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]