More

  GM is van plan een militair voertuig te bouwen op basis van de Hummer EV |

  De Hummer H1 was gebaseerd op een militaire vrachtwagen en nu lijkt het erop dat GM klaar is om iets terug te doen. Steve duMont, president van GM Defensie, vertelde CNBC dat het bedrijf van plan was om een ​​prototype van een militair voertuig te bouwen op basis van de aanstaande Hummer EV. De eLRV, of elektrisch licht verkenningsvoertuig, zou het frame, de motoren en de Ultium-batterijen van de Hummer aanpassen aan de militaire vereisten van de VS.

  Het prototype zou ergens in 2022 klaar moeten zijn. Er is geen garantie dat de Amerikaanse strijdkrachten de eLRV echter. Het leger onderzoekt nog steeds de levensvatbaarheid van EV’s zoals deze, en GM zal moeten voldoen aan formele vereisten (samen met een rivaliserende fabrikant) als en wanneer ze bestaan. Er moet ergens halverwege de jaren 2020 een keuze worden gemaakt.

  Elke militaire EV staat voor logistieke uitdagingen, in ieder geval voor machines in de frontlinie. Soldaten konden niet zomaar een laadstation vinden op het slagveld, om te beginnen – ze zouden verplaatsbare laadsystemen nodig hebben die niet afhankelijk zijn van een werkend elektriciteitsnet. DuMont zei dat GM door verbranding aangedreven oplaadsystemen zou kunnen leveren. We voegen eraan toe dat temperaturen het bereik van EV’s aanzienlijk beïnvloeden, en verwisselbare batterijen (belangrijk voor snelle doorlooptijden en reparaties) staan ​​nog in de relatieve kinderschoenen.

  Er kunnen voordelen zijn aan het gebruik van militaire EV’s. Ze zouden de algehele uitstoot kunnen verbeteren, zelfs als de behoefte aan op verbranding gebaseerde opladers dat voordeel gedeeltelijk tenietdoet. EV’s hebben over het algemeen minder onderhoud nodig omdat er minder bewegende delen zijn. En hun stille werking kan uiterst nuttig zijn voor verkennings- en stealth-missies waar conventionele ritten te lawaaierig zouden zijn. De uitdaging is om het meeste uit deze voordelen te halen en tegelijkertijd de nadelen te minimaliseren die de operationele snelheden zouden kunnen schaden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]