More

  Fitbit’s Charge 5 is nu $ 50 korting bij Amazon |

  Fitbits meest capabele fitness- en gezondheidstracker, de Charge 5, is dunner, lichter en minder omvangrijk dan de Charge 4, maar hij is ook $30 meer. Amazon maakt het nu echter smakelijker door zijn eerste korting aan te bieden en het te verkopen voor $ 130 in Black/Graphite voor een korting van 28 procent, of $ 50 korting op de normale prijs.

  Koop Fitbit Charge 5 bij Amazon – $ 130

  De Charge 5 verdiende een solide -beoordelingsscore van 82, dankzij functies zoals een ingebouwde GPS, ingebouwde gezondheidssensoren voor stressmonitoring, een full-color touchscreen, Fitbit Pay en meerdaagse batterijduur. Met afgeronde randen, een zacht aanvoelende band en een 10 procent dunner ontwerp, vonden we het ook comfortabeler dan voorheen. De belangrijkste nadelen zijn een gebrek aan muziekweergave vanaf het scherm, beperkte apps op het apparaat en geen compatibiliteit met Apple Health of Google Fit.

  dims ?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com

  Als je iets eenvoudiger, goedkoper en een beetje stijlvoller nodig hebt, heeft Amazon ook de Fitbit Luxe te koop. Het is nu beschikbaar voor $ 100 in plaats van $ 150 in Lunar White/Soft Gold of Black/Graphite, voor een besparing van $ 50 of 33 procent.

  Koop Fitbit Luxe bij Amazon – $ 100

  De Fitbit Luxe kreeg ook een 82 in onze -recensie, met voordelen zoals een slank en comfortabel ontwerp, goede gezondheidsregistratie en een goede batterijduur. Het is ook ideaal voor mensen met kleine polsen dankzij het sierlijke formaat, de smalle breedte en vorm die “geïnspireerd is door het menselijk lichaam”, zoals Fitbit het beschrijft. Het nadeel is een klein touchscreen dat moeilijk te lezen en te manipuleren is. Maar aangezien het veel functies biedt die alleen beschikbaar zijn in zijn smartwatches, biedt het een goede balans tussen grootte en functionaliteit.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]