More

  Discord pauzeert NFT-plannen na reactie van de gemeenschap |

  Discord heeft volgens CEO Jason Citron geen plannen om NFT-integraties toe te voegen. De opheldering kwam woensdag na dagen van onrust als gevolg van een tweet die Citron op 8 november deelde. In antwoord op een bericht van investeerder Packy McCormick plaatste de executive een screenshot van een niet-uitgebrachte Discord-build met integraties met MetaMask en WalletConnect, twee cryptocurrency-wallet-apps. “Waarschijnlijk niets”, zei hij toen. Zoals TechCrunch opmerkt, is dat een afkorting in de NFT-gemeenschap voor iets dat op het punt staat een groot probleem te worden. En dat was het ook, maar vrijwel zeker niet op de manier waarop Citron zich had voorgesteld.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  Zijn tweet werd al snel een magneet voor ontevreden Discord-gebruikers die Citron vertelden dat ze hun Nitro-abonnementen zouden opzeggen als het bedrijf crypto-integraties zou toevoegen. “Man, ik kan niet wachten om mijn vrienden te vertellen dat Discord piramidespelen aanmoedigt ten koste van het milieu, en hen overhaalt om hun Nitro-abonnementen op te zeggen en concurrerende platforms te gebruiken”, zei een Twitter-gebruiker, die beknopt de gevoelens van velen samenvatte. de andere mensen in de vermeldingen van Citron. “Bedankt voor de heads-up!”

  Volgens Ryan Brown, curator van gamingnieuws, veroorzaakte de tweet van Citron interne onenigheid onder Discord-medewerkers en leidde het ertoe dat sommige studio’s dreigden hun gemeenschappen elders te vestigen. De reactie was zo groot dat Citron en Discord woensdag gedwongen werden een antwoord te geven. “Bedankt voor alle perspectieven iedereen”, zei hij op Twitter. “We hebben momenteel geen plannen om dit interne concept te verzenden.”

  In een verklaring aan deelde Discord een aanvullende verduidelijking:

  “We waarderen alle perspectieven die we hebben gehoord als reactie op het interne concept dat je eerder deze week in een tweet hebt gezien en je wilt verduidelijken dat we op dit moment geen plannen hebben om het te verzenden. We zijn enthousiast over het potentieel van web3-technologie en de positieve manieren waarop deze gemeenschappen samenkomen op Discord, vooral degenen die zijn georganiseerd rond milieuvriendelijke, op creators gerichte projecten. We erkennen echter ook dat er enkele problemen zijn die we moeten oplossen. Voorlopig richten we ons op het beschermen van gebruikers tegen spam, oplichting en fraude.”

  Opschudding over een mogelijke verandering is niets nieuws voor de app-ruimte, maar hoe luid Discord-gebruikers protesteerden tegen de plannen van het bedrijf om cryptocurrency-wallets te integreren zegt hoeveel die mensen van het platform houden. Discord groeide tijdens de pandemie met grote sprongen, deels omdat het mensen een veilige ruimte bood om in contact te blijven met hun vrienden terwijl de wereld stilstond. Veel van die mensen willen die ruimte niet zien veranderen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]