More

  Alle ‘leuke’ cadeaus die onze volwassen medewerkers graag zouden krijgen |

  Wij bij besteden veel tijd aan het nadenken over de beste technische cadeaus voor iedereen in je leven. Maar tijdens dat proces kunnen we vaak niet anders dan nadenken over de dingen die we graag cadeau zouden willen krijgen. We moedigen iedereen aan om zichzelf op de een of andere manier te trakteren terwijl ze op zoek zijn naar cadeaus voor degenen van wie ze houden, en het wordt tijd dat we ons eigen advies opvolgen. Hier hebben we een lijst samengesteld met gadgets op de verlanglijst van onze medewerkers, in de hoop dat het je kan inspireren om dit jaar een beetje uit te geven aan jezelf.

  Bandai Original 90s Tamagotchi

  Items for the Holiday Gift Guided-gids.Een deel van mij wil zien hoe lang ik het ding in leven kan houden, en een deel van mij wil dat kinderlijke wonder opnieuw ervaren, geïnspireerd door een nieuw speeltje dat onvermijdelijk tijd zal opslokken die ik niet hoef te missen. — Valentina Palladino, Commerce Editor Koop Tamagotchi bij Amazon – $ 20

  Dyson V11 Animal draadloze stofzuiger

  dims?image_uri=https %3A%2F%2Fs.yimg.comDyson

  Een van de manieren waarop je weet dat je een volwaardige volwassene bent, is wanneer een nieuw vacuüm je opwindt. Ik viel absoluut voor de hype rond Dyson draadloze stofzuigers en gelukkig, toen ik de trekker overhaalde en mezelf de V11 Torque kocht, was ik blij dat de machine net zo goed was als iedereen zei. Het is zonder twijfel de beste stofzuiger die ik ooit heb gehad, ook al is hij iets minder handig dan een robotstofzuiger die ik kan instellen en vergeten. De zuigkracht is opmerkelijk – het vangt kattenhaar op dat ik niet eens in mijn appartement kan zien – en met de verschillende adapters die erbij worden geleverd, kan ik mijn bank, kussens en zelfs moeilijk bereikbare plaatsen zoals plinten en kamerhoeken schoonmaken.

  Hoewel hij slechts ongeveer een jaar oud is, is hij in feite vervangen door nieuwere draadloze Dyson-stofzuigers zoals de Dyson Outsize en de V15 Detect, waarvan de laatste een laser gebruikt om stof op uw vloeren te verlichten. Of je nu een opgeknapt model krijgt of een uitspatting van het nieuwste en beste, een Dyson draadloze stofzuiger is de moeder van alle ‘volwassen’ geschenken. — VP Shop Dyson draadloze stofzuigers

  Dyson Airwrap Complete

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg .comDe beautygadgets van Dyson zijn duurder dan de meeste, maar wat zijn ze het waard. Natuurlijk, de haardroger is orden van grootte duurder dan die je in een drogisterij zou vinden, maar hij gaat langer mee en zorgt ervoor dat je haar er gladder uitziet. De Dyson Airwrap is ook vrij duur, maar hij doet driedubbel dienst als krultang, stijltang en droger. Je vriend kan strakke krullen of gladde lokken krijgen met de hot rod en de bijbehorende hulpstukken, en dankzij de temperatuurlimiet van 302 graden Fahrenheit, zal hun haar niet knapperig worden.

  Als je kunt krijgen een groep vrienden om mee te spelen, dit zou een mooi cadeau zijn voor een aanstaande bruid of glamourista die graag met verschillende stijlen speelt.

  — Cherlynn Low, recensie-editor Koop Airwrap Complete bij Dyson – $550

  Instant Pot Duo Plus

  dims?image_uri=https %3A%2F%2Fs.yimg.comWill Lipman Photography voor / Instant Pot

  Tijd is het kostbaarste geschenk dat je als volwassene kunt krijgen, en de Instant Pot Duo Plus levert het in schoppen. De pot zal je gelukkige ontvanger helpen zich meer te concentreren op het genieten van het avondeten dan op het bereiden ervan, en kan hem misschien behoeden voor het kopen van een groot aantal apparaten die niet meer rommelig zijn. Ze kunnen ‘s ochtends beginnen met het koken van een stoofpot en bijvoorbeeld ‘s avonds opdienen. Dit is misschien het kaartje voor een geliefde die graag langzaam gekookte maaltijden wil maken, of een snelkookpan zoekt om korte metten te maken met een tijdrovende braadstuk.

  De Duo Plus kan echter bijzonder zijn handig als die ontvanger een nieuwe ouder is. Ze kunnen gemakkelijk babyflessen en voedselpotten steriliseren, of gezonde maaltijden produceren zoals zoete aardappelen en yoghurt.

  — Jon Fingas, Weekend Editor Koop Instant Pot Duo Plus bij Amazon – $ 120

  Kobo Libra H2O

  dims?image_uri= https%3A%2F%2Fs.yimg.comWill Lipman Photography voor / Kobo

  Om verschillende redenen ben ik mezelf de afgelopen jaren langzaam van Amazon aan het spenen. Ik probeer zoveel mogelijk lokale onafhankelijke boekwinkels te ondersteunen en ik heb me tot Libro.fm gewend voor mijn audioboekbehoeften. Ik gebruik mijn Kindle echter nog steeds als ik e-boeken uit de bibliotheek wil lezen. Dat was de reden waarom ik naar niet-Amazon e-readers ging kijken, en Kobo’s reeks apparaten trok mijn aandacht. In het bijzonder lijkt Kobo’s Libra H2O een levensvatbaar alternatief voor Amazon’s topklasse Kindle Oasis. Het heeft dezelfde premiumfuncties, waaronder fysieke knoppen voor het omslaan van pagina’s, een groot 7-inch scherm, aanpassing van de kleurtemperatuur en het is waterdicht, om op te starten. Bovendien is hij ook aanzienlijk goedkoper dan de Oasis. Dit zou zomaar een cadeau kunnen zijn dat ik mezelf geef.

  Hoewel het voor complete beginners misschien intimiderend is in vergelijking met een kogel- of ei-achtig apparaat, heeft de Lioness-dildo temperatuur- en druksensoren die detecteren wanneer de gebruiker een orgasme ervaart. Je kunt die gegevens taggen met labels die je helpen beter te begrijpen wat je op gang brengt, bijvoorbeeld of je een specifiek glijmiddel, fantasie of techniek hebt gebruikt.

  Degenen die al weten wat ze leuk vinden, kunnen de biofeedback nog steeds waarderen, hetzij door de app hun resultaten laten omzetten in illustraties of door op patronen te letten. Het belangrijkste is dat de informatie over orgasmen kan helpen om mogelijk ongemakkelijke gesprekken over iemands voorkeuren tussen de lakens aan te wakkeren en geweldige Os overal rond te brengen. — CL

  Koop Vibrator 2.0 bij Lioness – $229

  Lora DiCarlo Tilt

  dims?image_uri=https%3A%2F% 2Fs.yimg.comLora DiCarlo

  Het beste van Lora DiCarlo’s Tilt is dat het bedrijf het heeft ontworpen om “veelzijdig, vibrerend en om alle geslachten en anatomie te plezieren” te zijn. Het is een tweekoppige vibrator en plug die de G-spot en clitoris of prostaat en perineum tegelijkertijd kan stimuleren.

  Als er iemand op je lijst staat voor wie traditionele vibrators en dildo’s te moeilijk zijn om te gebruiken, kan de Tilt een geweldige optie zijn. Koop Tilt bij Lora DiCarlo – $ 140

  Samsung Galaxy Z Flip 3

  Items for the fur 2021 Holiday Gift Guide.David Imel voor s voor meer typisch uitziende 6,7-inch-inch telefoon, je krijgt het eersteklas scherm, de bouwkwaliteit en camera’s van een vlaggenschip Samsung-telefoon, terwijl je ook een menigte nieuwsgierige toeschouwers trekt wanneer je hem uitklapt. En het open en dichtklappen is zo verdomd bevredigend dat je niet veel excuus nodig hebt om ermee te pronken.

  Om optimaal gebruik te maken van de nog steeds nieuwe vormfactor, bevat de Flip 3 een Flex-modus wanneer u de telefoon half opvouwt. Het werkt op Camera- en YouTube-apps (evenals andere), waarbij het scherm in tweeën wordt gesplitst om je inhoud op de bovenste helft weer te geven, en bedieningselementen en details op de onderste helft, als een soort mini-laptop.

  Vanwege het prijskaartje van $ 1.000 kan hij het opnemen tegen de allerbeste vlaggenschip-smartphones – inclusief de andere apparaten van Samsung – maar dit is een statement-telefoon, een gespreksstarter.

  — Mat Smith, UK Bureau Chief Koop Galaxy Z Flip 3 bij Samsung – $ 1.050

  Theragun Pro

  dims?image_uri= https%3A%2F%2Fs.yimg.comTheragun

  Ik kreeg de Theragun Mini cadeau en het is een groot deel van mijn herstelroutine geworden. Ik ren drie tot vier keer per week hard en train daarnaast krachttraining, en de Mini heeft geholpen om knopen in mijn hamstrings, kuiten, schouders en (voor mij het belangrijkst) onderrug uit te werken. Als ik de Theragun Pro oorspronkelijk had gekregen, zou ik erdoor geïntimideerd zijn. Maar nu? Ik zou enthousiast zijn. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit de beste percussie-stimulator van het bedrijf met een roterende arm, een krachtige motor, twee verwisselbare batterijen en een mobiele app waarmee je de snelheid kunt regelen. Het maakt ook gebruik van QuietForce-technologie om het geluidsniveau tot een minimum te beperken en dat zou moeten voorkomen dat je iemand wakker maakt terwijl je het gebruikt.

  De Pro geeft je meer controle dan de Mini, niet alleen met de bijbehorende app, maar ook in de ergonomische grip en de knoppen op het apparaat waarmee je snelheid en kracht kunt aanpassen.

  Maar als je iemand bent die de onmiddellijke bevrediging wil die het gevolg is van je eigen masseuse te zijn, kan de Theragun Pro je daarbij helpen. — V.P. Koop Theragun Pro bij Amazon – $ 599

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]