More

  Twitter richt speciale cryptodivisie op om gedecentraliseerde apps te verkennen |

  Twitter heeft een toegewijd crypto-team opgericht. Nagesynchroniseerd met Twitter Crypto, beschrijft het bedrijf de divisie als “een kenniscentrum voor alles wat met blockchain te maken heeft”. Het zal de “strategie voor de toekomst van crypto op (en op) Twitter bepalen”, zei het bedrijf in een persbericht dat het met deelde.

  Het heeft ook Tess Rinearson ingehuurd om de inspanning te leiden. Rinearson sluit zich aan bij Twitter en heeft technische teams geleid bij startups voor cryptocurrency zoals Interchain, Tendermint en Chain. Ze zal rapporteren aan Twitter CTO Parag Agrawal, die zal helpen de richting van het team te bepalen.

  Ik ben verheugd om te delen dat ik me bij Twitter heb aangesloten om een ​​nieuw team te leiden dat zich richt op crypto, blockchains en andere gedecentraliseerde technologieën, inclusief en verder gaan dan cryptocurrencies. pic.twitter.com/HaP0k5hUOq

  — Tess Rinearson (@_tessr) 10 november , 2021

  Als eerste stap ziet Twitter het team van Rinearson drie primaire interessegebieden verkennen. Eerst wordt bekeken hoe het bedrijf cryptocurrencies kan blijven ondersteunen als een manier om makers te betalen. In verband daarmee zal het onderzoeken hoe blockchain-technologieën een extra manier kunnen creëren voor makers om de kost te verdienen. Ten slotte zal het, met de hulp van Bluesky, leiding geven aan de inspanningen van het bedrijf om sociale media te decentraliseren.

  “Er is een enorme en groeiende interesse onder makers om gedecentraliseerde apps te gebruiken om virtuele goederen en valuta te beheren – Tess zal zich hier concentreren, met een langetermijndoel om te onderzoeken hoe ideeën van crypto ons kunnen helpen de grenzen te verleggen van wat mogelijk is met identiteit, gemeenschap en meer,” zei Twitter.

  Het is geen verrassing dat Twitter serieuzer wordt over crypto. Het is onlangs begonnen met het toestaan ​​​​van gebruikers om Bitcoin-tips te verzenden en te ontvangen. Het is ook geen geheim waar de interesse vandaan komt. CEO Jack Dorsey is al lang een uitgesproken voorstander van de technologie, vooral bij Square. Het andere bedrijf waar Dorsey CEO is, heeft onlangs aangekondigd dat het een Bitcoin-hardwareportemonnee zou bouwen. Het “overweegt” ook om een ​​Bitcoin-mijnsysteem te bouwen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]